![]() |
Allah'tan Birşey İstediğimizde Sabır'ın Önemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah'tan Birşey İstediğimizde Sabır'ın ÖnemiGüç : istediğinizde Allah sizi güçlendirmek için karşınıza zorluklar çıkaracaktır ![]() ![]() ![]() Bilgelik : istediğinizde Allah size çözmeniz için sorunlar verecektir ![]() ![]() ![]() Zenginlik : istediğinizde Allah karşınıza daha zor ve büyük işler çıkaracaktır ![]() ![]() ![]() Cesaret : istediğinizde Allah size üstesinden gelmeniz için tehlike verecektir ![]() ![]() ![]() Sevgi : istediğinizde Allah size yardım etmeniz için sorunlu insanlar verecektir ![]() ![]() ![]() İyilik : istediğinizde Allah size fırsatlar verecektir ![]() ![]() ![]() Ne istemişsek,o alanda bir nevi sınava tabii tutuluruz ![]() ![]() (buraya kadarki kısmı) Sınavı kazanmanın tek yolu da "Sabır" dır ![]() Bu konuda çok sevdiğim bir sözü de eklemek istiyorum ![]() Sabır; yüzünü ekşitmeden, acıyı yudumlamaktır ![]() İnci |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah'tan Birşey İstediğimizde Sabır'ın ÖnemiGüzel konu ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta var ![]() ![]() Bir sıkıntımızda veya bir derde tutulupda Allah'a yalvarıp dua ederken Allah`ım bana sabır ver demeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber efendimiz mümine şöyle buyurdu:"Sen Allahtan ne istedin biliyormusun?"Oda sıkıntılı olduğum için Allahtan sabır istedim " dedi ![]() Peygamber efendimizde hayır sen Allahtan dert istedin Allah sabrı niye verir verdiği derde katlanmak için bir daha Allaha yalvarırken Allahım bana afiyet ver diye dua et diye buyurdu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah'tan Birşey İstediğimizde Sabır'ın Önemikasva Nickli Üyeden Alıntı Güzel konu ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta var ![]() ![]() Bir sıkıntımızda veya bir derde tutulupda Allah'a yalvarıp dua ederken Allah`ım bana sabır ver demeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber efendimiz mümine şöyle buyurdu:"Sen Allahtan ne istedin biliyormusun?"Oda sıkıntılı olduğum için Allahtan sabır istedim " dedi ![]() Peygamber efendimizde hayır sen Allahtan dert istedin Allah sabrı niye verir verdiği derde katlanmak için bir daha Allaha yalvarırken Allahım bana afiyet ver diye dua et diye buyurdu ![]() ![]() Kesinlikle çok güzel ![]() |
![]() |
![]() |
|