![]() |
Sevgi Ve Aşkı Hayatınıza Olumlayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Ve Aşkı Hayatınıza OlumlayınKendi Değerinizi fark ettirecek olumlamlar ![]() ![]() ? Bu olumlamaları kendi kelimelerinizle daha da çekici bir hale getirebilirsiniz yanı sıra hissederek söylemek ve yazmak işin püf noktası ayrıca ayna karşısında gözlerinizin içerisine bakarak sen… şeklinde olumlama yapmak etkiyi daha da arttıracaktır ![]() ![]() ? Evren sınırsız hazinlerin ve sevginin kaynağıdır, ben de bu zenginlik ve sevgiden dilediğim kadarını almaya layığım ve hak ediyorum ![]() ? Aldığım her nefeste bu sevgi ve zenginliği çoğaltarak yaşamıma katıyorum ![]() ? Mutlu olmayı hak ediyorum ![]() ![]() ![]() ? Her yeni günde attığım her adım, söylediğim her kelime, aldığım her nefes içimdeki ve hayatımdaki aşk enerjisini kendiliğinden ve kolaylıkla çoğaltıyor ![]() ? Doğru, dengeli ve uyumlu seçimlerim sayesinde, mutlu huzurlu başarılı bir yaşama sahibim ![]() ? Sevilmek, değer verilmek için doğmuşum ![]() ? Ben sevilebilir harika bir insanın ![]() ? Ben seviyor ve seviliyorum ![]() ? Ben sevgiyim ![]() ? Ben sevmeye ve sevilmeye layığım, hak ediyorum ![]() ![]() ? Gerçek aşk aldığım her nefeste hızla ve sevgiyle bana doğru geliyor, geldiğinde onu fark ediyor, tanıyor ve kalbime, yaşamıma aşkla buyur ediyorum ![]() ? Sevgimi kolayca ifade edebiliyorum ve aynı şekilde de karşılık görüyorum ![]() ![]() ? Aşk bana kolayca geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ? Sevmeye ve sevilmeye hazırım ![]() ![]() ? Ben bu sevgiye layığım, hak ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ? Ben < eşimle, sevilimle, hayat arkadışımla, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum ![]() ![]() ![]() ? Sevgi, saygı, mutluluk ve huzur dolu uyumlu ilişkilerim her geçen gün artıyor ![]() ? Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu ilişkileri çekiyorum ![]() ? Olduğum her yerde adeta bir mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Her geçen an kendimi daha iyi hissediyorum, fiziksel olarak iyi hissediyorum, duygusal olarak iyi hissediyorum, zihinsel olarak iyi hissediyorum ![]() ![]() ? Sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun, teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgi Ve Aşkı Hayatınıza Olumlayın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Ve Aşkı Hayatınıza OlumlayınBu olumlamaların kendi kelimelerinizle daha da çekici bir hale getirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
alıntı |
![]() |
![]() |
|