![]() |
Başıma Gelenlere Bakın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başıma Gelenlere Bakın!arkadaslar bırkac ay once ani bır sancıyla ıkıbuklum hastahaneye yetiştırıldım ve kıstım oldugunu kanama yaptıgını ogrendım sonra bırdaha kontrole gıtmedım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hastane şeker evı gbı dekorasyon mukemmel üstu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o gece hastanede iç kanamanın amelyatlık pozısyona gelmemesı ıcın müşade altında tutuldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabaha kadar dua ettım ve sızlerle telepatık bag kurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana sadece bır corba arada cay bıskuvı verdıler kurban oldugum ALLAHIM açlıga ve o acıya benı dayandırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doktorum gece bıle benı evınden zıyarete geldı adam uyumadı bıle benı kontrol etmekten ![]() ![]() ![]() ![]() sabah tekrar ultrsona bakıldı kan degerlerım normaldı ama kanama ne azalmıs ne artmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() egerkı dıger hastaneyı dınleseydım sımdı ölmus olacakdım o an aklıma nasıl geldı jınefem bılemıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tesekurler benım odam burasıydı tabı sürgulerı kaldırınca 4 cu kattan asagısı cadde arabaların gectıgı yagmur boyle cama vuruyordu okadar guzeldıkı ılk defa bır hastaneden cıkmak ıstemedım evımden daha rahattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|