![]() |
Seviyor Mu Sevmiyor mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Seviyor Mu Sevmiyor mu?Günlerden bir gün, evrenin bir noktasında, küçük bir tırtıl gözlerini hayata açmış ![]() Doğal içgüdüleri ile hemen beslenmeye başlamış ![]() ![]() ![]() Bu kozanın içinde geçirdiği uzunca bir sürenin sonunda da, rengarenk kanatlı bir kelebek olup çıkmış ![]() Minik kelebek, uçabiliyor olmanın da verdiği mutlulukla uçmaya başlamış ![]() Dağlar tepeler aşmış, ormanın her yerini dolaşmış ![]() ![]() ![]() Etrafına şaşkın şaşkın bakarken,vadinin öbür ucunda bir papatya görmüş ![]() Bir anda afallamış ![]() ![]() İçinden "Ne muhteşem bir çiçek" diye geçirmiş ![]() Ve vakit kaybetmeden yüzlerce renkli, hoş kokulu çiçeğin üzerinden geçip doğruca onun yanında almış soluğu ![]() "Merhaba" demiş papatyaya, "Sizi uzaktan gördüm ve yanınıza gelmek istedim ![]() Nazlı papatya şöyle bir bakmış konuğuna ve "Merhaba" demiş, "Ben de yalnızlıktan sıkılmıştım zaten ![]() Ve konuşmaya başlamışlar ![]() ![]() Papatya da ona kendinden bahsetmiş ![]() ![]() ![]() Gece olunca beraber yıldızları ve ateş böceklerinin danslarını seyretmişler ![]() Gündüz olunca kelebek, kanatlarıyla papatyayı güneşin yakıcı ışınlarından korumuş ![]() Minik kelebek papatyayı çok sevmiş ![]() ![]() Papatyanın da onu sevip sevmediğini merak ediyormuş ![]() Ama cesaret edip de bunu papatyaya söyleyememiş bir türlü ![]() ![]() Papatya da kelebeği çok sevmiş ama o da bir türlü söyleyememiş sevgisini ![]() Duygularının karşılığının olmayacağından, bu yüzden kelebeği kaybedeceğinden korkmuş ![]() Böylece iki sevgili yan yana, ama sevgilerini paylaşmadan sürekli sohbet etmişler ![]() ![]() Günler geçip de, kelebek artık zamanı kalmadığını, gücünün tükendiğini anlayınca, papatyaya dönmüş ve "Üzgünüm, ama senden ayrılmam gerekecek" demiş ![]() Papatya buna bir anlam verememiş ![]() ![]() ![]() Bilakis, sen benim hayatıma anlam kattın ![]() ![]() Ve ben de ömrümü tamamladım ![]() ![]() Papatya bu duruma çok üzülmüş ![]() ![]() Kelebek artık hiç gücünün kalmadığını, daha fazla tutunamayacağını fark ettiğinde, son bir gayretle papatyaya "Seni seviyorum" diyebilmiş ancak ![]() Papatya donakalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardından da gözyaşlarına boğulmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Papatya, sevdiğinin onu sevdiğini bilmeden geçirdiği günlerin acısına dayanamamış ![]() Bir süre sonra yaprakları önce solmuş, sonra da dökülmeye başlamış ![]() Her düşen yaprakta papatya, içinden "Seviyormuş" diye geçirmiş ![]() İşte o günden beri, bunu bilen aşıklar, sevgililerine soramadıklarını hep papatyalara sormuş ![]() Seviyor Mu, Sevmiyor Mu diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|