Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hekim, kulağımız

Hekim Kulağımız

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hekim Kulağımız

Şimdi garip gelebilir size ne diyor bu ays diye efendim diyelim başın ağrıyor ensen tutulmuş kolun ayakların da senin değil sanki başka birinin yada taş gibi yada nereniz ağrıyorsa hemen kulağınızın sağda olabilir solda kıkırdağın altını çimdirir gibi masajla bam noktasını bul herkeste üç aşağı beş yukarı değişiyor ov ve çimdir ,göreceksiniz bu saydığım ağrılar geçiyor yani allah insana böyle bir şey vermiş vücudunun ağrıyan kısmını gene bedeniden şifa varbunu doktorlar keşfetmiş ve kendileri bunu yapıyorlarmışşimdi kulağın ağrırsa ne yapacan sakız çiğnemekte onun ağrısını yok ediyor eğer tıbbı bir duyma sorunu yoksada duyamıyorsan en iyi ilaçı bir kaç damla lakva yağı ,yani doğal hekimize iyi bakmamız lazım o da kulak ben valla bunu yapıyorum serseri ağrılardan kurtuluyorum,aman sakın fıtık yada apandistede uygulamayın bu yöntem sadece baş ağrısı migren yada ani gelenler içindir malum baş ağrısının bin sebebi ve adı var sinirsel olanınada kulak şifa yani doğal hekimin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com