Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyoruz, bolluk, için, meditasyona, refah, toplu

Toplu Meditasyona Başlıyoruz Bolluk Ve Refah İçin...

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Toplu Meditasyona Başlıyoruz Bolluk Ve Refah İçin...

Sevgili Arkadaşlarım

"Bolluk ve Refah Bilincini" yaşamlarımıza ve dolayısıyla Toplumsal Bilince demirlemek maksadı ile 12122008 (başlangıç) / 21122008 (bitiş) tarihlerini içeren zaman diliminde saat 22:30 / 22:50 arasında -Bolluk Meditasyonu- yapmayı öneriyorum

Katılan dostlarla birlikte toplu olarak yapacağımız odaklanmanın yaşamlarımızda Bolluk ve Refah Bilincinin yansımalarını çoğaltacağıdır (kısaca Bolluğu ve refahı düşleyeceğiz)

Yukarıdaki tarihlerde Bolluk ve Refah Meditasyonuna şahsım adına başlayacağım Katılmak isteyen arkadaşları da sevgiyle davet ediyor haber veriyorum

Niyet; Şimdi Burada; Akaşik kayıtlarımda, kan ve kemik kayıtlarımda bulunan yoksulluk ve yokluk kayıtlarını serbest bırakıyorum ve gitmesine izin veriyorum Artık yoksulluğun ve yokluğun kayıtlarına ve dolayısıyla deneyimlerin ihtiyacım yoktur Bu kayıtların hepsini onurlandırıyor ve sevgiyle bırakıyorum (Derin bir nefes alıyoruz ve nefes verişimizle birlikte hissederek kayıtları serbest bırakıyoruz Birkaç defa nefe alıp verebilirsiniz ihtiyacınıza göre)

Şimdi Burada ; yaşamımda bolluğu bereketi ve refahı deneyimlemek ve birlikte yaratmak için kendime izin veriyorum Bolluğun bereketin ve refah bilincinin hücrelerime ve akaşık kayıtlarıma işlemesine izin veriyorum Ve de öyledir

Düşleme; Kendiniz için bolluk ve bereket simgesi ve rengi tespit ediniz veya bir vizyon düşleyiniz Simgelerin etrafını (simgeyi elinizde tutunuz) veya vizyonu (vizyonun içinde kendinizi görünüz ve hissediniz) altınımsı bir ışıkla kaplayınız (altınımsı ışığı bir eldiven gibi vizyona veya simgeye geçiriniz ve hissediniz) (hissi uzun süre hissederek bu hissin içinde demleniniz-çoğalınız) Ve düşlediğinizi Evrene bırakınız Beklemeyiniz Ama farkındalığında ve hissedişinde kalınız

( kendinizi sınırlamadan ve kalıplardan azade düşleyiniz İmkan siz seçtiğiniz zaman oluşandır Neyi düşlemeyi seçerseniz; sizin için evrende imkan haline dönüşür Ve Ol'ur) (ihtiyaçtan düşlemeyiniz Kalbinizin arzusundan düşleyiniz Kendinizi özgür bırakınız ve özgürlüğünüz hissediniz)

Not; Bolluk derdin tasanın bolluğu değildir Bolluğun düşlediğinizde dert ve tasa bollaşmaz Bolluk Varlığımızın, O'nun öz'üdür Öz ise sevgidir Ve sevgi iyi bir şeydir VE BOLLUK İYİ OL'ANIN ÇOĞALMASIDIR Kötülük keder dert çoğalamaz Çünkü kötülük ikilik ve derdin bir gerçekliği YOKTUR

Dolayısıyla gerçekliği olmayan(Öz'e ait olmayanlar-sanrılar) şeyler çoğalamaz

Bu zamanda kötülüğün ve kederin ve acının çok olması: insanların iyiliği güzelliği ve kim olduklarını gerçek doğalarını unutmuş olmalarındandır

GERÇEK; GÜZELLİKTİR BOLLUKTUR BEREKETTİR HUZURDUR SEVGİDİR AŞKTIR Bolluğa odaklanıldığında çoğalacak Ol'An da bunlardır

hepimizin bildiklerini sevgiyle tekrar hatırlatıyorumve birlikte bollukta bir kez daha çoğalalım derim

Her daim Bollukta Berekette Refahta ve Sevgide Ol'manızı dilerim

Sevgiye

Nilgün Nart

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com