|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlıyoruz, bolluk, için, meditasyona, refah, toplu |
![]() |
Toplu Meditasyona Başlıyoruz Bolluk Ve Refah İçin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toplu Meditasyona Başlıyoruz Bolluk Ve Refah İçin...Sevgili Arkadaşlarım "Bolluk ve Refah Bilincini" yaşamlarımıza ve dolayısıyla Toplumsal Bilince demirlemek maksadı ile 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılan dostlarla birlikte toplu olarak yapacağımız odaklanmanın yaşamlarımızda Bolluk ve Refah Bilincinin yansımalarını çoğaltacağıdır ![]() Yukarıdaki tarihlerde Bolluk ve Refah Meditasyonuna şahsım adına başlayacağım ![]() ![]() Niyet; Şimdi Burada; Akaşik kayıtlarımda, kan ve kemik kayıtlarımda bulunan yoksulluk ve yokluk kayıtlarını serbest bırakıyorum ve gitmesine izin veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Burada ; yaşamımda bolluğu bereketi ve refahı deneyimlemek ve birlikte yaratmak için kendime izin veriyorum ![]() ![]() ![]() Düşleme; Kendiniz için bolluk ve bereket simgesi ve rengi tespit ediniz veya bir vizyon düşleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( kendinizi sınırlamadan ve kalıplardan azade düşleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not; Bolluk derdin tasanın bolluğu değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolayısıyla gerçekliği olmayan(Öz'e ait olmayanlar-sanrılar) şeyler çoğalamaz ![]() Bu zamanda kötülüğün ve kederin ve acının çok olması: insanların iyiliği güzelliği ve kim olduklarını gerçek doğalarını unutmuş olmalarındandır ![]() GERÇEK; GÜZELLİKTİR BOLLUKTUR BEREKETTİR HUZURDUR SEVGİDİR AŞKTIR ![]() ![]() hepimizin bildiklerini sevgiyle tekrar hatırlatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her daim Bollukta Berekette Refahta ve Sevgide Ol'manızı dilerim Sevgiye Nilgün Nart |
![]() |
![]() |
|