Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, deneyimimi, istiyorum, paylaşmak

Deneyimimi Paylaşmak Ve Bilgi İstiyorum

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deneyimimi Paylaşmak Ve Bilgi İstiyorum

Meditasyona uzun zamandır ilgi duyuyorum ve okuduğum bazı uygulamaları yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez ancak bir kez gece yattıktan sonra uzun süre aklımdaki tüm düşüncelerden uzaklaşarak belli bir noktaya odaklanmaya çalıştım Kendimi içindeki tüm eşyaların beyaz olduğu bir odada uyanmış gibi hayal ettim, kendi kontrolümde başlayan bu hayalim birden farklı bir şekilde ilerlemeye başladı içinde olduğumu hayal ettiğim beyaz evin üst katında buldum kendimi akla gelebilecek her şeyin beyaz olduğu bir teras ancak eski osmanlı yapıları gibi bembeyaz sütunlardan kubbeli, kemerli anlatması şimdi çok güç ama çok farklı bazı yerlerden geçip açık bir yerine geldim terasın

Tam ortasında yuvarlak bir sütunun üstünde devasa boyutlarda yine beyaz bir kafes içinde bembeyaz tüyleri olan büyük bir kuş var ancak ben nasıl orada olduğumu bilmesemde meditasyon amaçlı başladığım hayalimin devamı olduğunun farkındayım ve içimden bunun bir anlamı olmalı ama ne diye geçririyorum işte tam o anda sanki biri beni sarsmış gibi aniden gözlerim açıldı kendimi yattığım yerde buldum Hala bu gördüklerim rüyamıydı yoksa başka bir şeymi bilemiyorum çözemiyorum ve bir daha ne o kadar konsantre olabiliyorum nede benzeri bir deneyim yaşayabiliyorum bu konuda bir fikri olan var mı acaba ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com