Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağrı, kalbime

Kalbime Çağrı

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalbime Çağrı

Kalbimin açilmasini istiyorum Yüksek Benligimin bana inmesini ve beni Sevginin yuva kurdugu Kalbin alanina yükseltmesini istiyorum Beni Kalbin Gizlerine, Kalbin Genislemesine ve orada yatan Bilgelige tasi

Kalpten yürüyen ve Kalpten konusan biri olayim Kalpten dinleyen ve Kalpten Cennete erisen biri

Ey Kalp, bana açil ! Yollarini bana ögret ! Dikkatimi sürdür Huzurum ol Içinde oturmama ve ikamet etmeme yardim et Istedigim rahatlik bölgesi ol Kaotik görünen bir dünyada benim için güvenli bir ag ol

Ey Kalp, tüm varligima tas ve pariltinin isigi ile etimi renklendir Bedenime, saçima, gözlerime, derime ve organlarima ak Kalpte ve her hücrenin merkezinde sirküle ol Bu benim duamdir, çünkü Kalbim Tanri’nin Kalbinin bir parçasidir Içsel Kalbi, gerçek olan Kalbi, realitenin Gerçekligini tasiyan Kalbi ariyorum

Günlerimde ilerlerken Kalbin isitilebilmesi için sessiz bir zihin istiyorum Meditasyonlarimin sessizliginde otururken rehberligini istiyorum

Eylemlerimin sevgide yüzebilmesi için Kalp merkezli bir hayat yasama kapasitemi güçlendir Kalbimin Sarkisini söyleyebilmem için bana yollarini ögret

Isiga Dualar’dan
Wistancia Stone

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com