Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
enerji, için, meditasyon, pozitif

Pozitif Enerji İçin Meditasyon

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pozitif Enerji İçin Meditasyon

Pozitif olmaya hazır mısınız ?
bu uyugulamaları ilk başlarda hayalen yapamayabilirsiniz ama denemek bile insana çok şey katıyor
Açık söylemek gerekirse ben bazen hayal edemiyorum görüntüleri göremiyorum ama yinede bıkmadan bırakmadan devam ediyorum
Hadi şimdi başlayalım

Sakin bir ortamda secdede oturur gibi yere oturuyoruz ( omurilik mutlaka dik olmalıdır) Ellerimiz dizlerimizin üzerinde olamlı
yerde bu şeiklde oturamayanlar bir sandalye yada koltuğa oturabilirler
Gözlerimizi kapatıp nefes egzersizine başlıyoruz, burundan derin nefes alıyoruz içimizde tutup ağzımızdan nefesimizi veriyoruz Bunu yaparken gevşiyoruz rahtlıyoruz vücudumuz oksijenle doluyor hücerelerimiz temizleniyor evet yaşıyoruzz (bu şekilde düşünüyoruz yani)
Masmavi bir denizin sapsarı kumlarının üzerindeyiz güneş çok parlak Güneşi tenimizde hissediyoruz denizin maviliğine baktıkça dahada rahatlıyoruz ( Mavi her zaman dinlendirir)
Yıldız şeklinde kuma uzanıyoruz Güneşten sarı mavi yeşil kırmızı pembe ışınlar tüm vücudumuzu sarıyor etrafımızda bu renklerden oluşan ışık hüzmeleri görüyoruz Güneşten olabildiğince aydınlik enerjileri çekiyoruz (hatta bu enerjileri + şeklide de hayal edebilirsiniz bu şekilde bünyenizde - kalmaz )
Başımızın üzerine beyaz ışınlar geliyor tüm bendenimizi pozitif enerji ile dolduruyor ve artık bembeyazız kuş kadar hafif ve olabildiğince olumlu hissediyoruz kendimizi
Şimidi burada meditasyonu bitirmeden kendimize olumlu yükelemeler yapabiliriz örneğin:
- Matematikte çok başarılıyım
- Çok güzelim/ yakışıklıyım
- Çok başarılıyım vs
bu gibi olumlu cümleleri kendimize 5-6 kez tekrar ederek yüklüyoruz
10 dan geriye sayıyor ve 0 da uyanıyoruz

Kolay gelsin arkadaşlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com