![]() |
Pozitif Enerji İçin Meditasyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pozitif Enerji İçin MeditasyonPozitif olmaya hazır mısınız ? ![]() bu uyugulamaları ilk başlarda hayalen yapamayabilirsiniz ama denemek bile insana çok şey katıyor ![]() Açık söylemek gerekirse ben bazen hayal edemiyorum görüntüleri göremiyorum ama yinede bıkmadan bırakmadan devam ediyorum ![]() Hadi şimdi başlayalım Sakin bir ortamda secdede oturur gibi yere oturuyoruz ( omurilik mutlaka dik olmalıdır) Ellerimiz dizlerimizin üzerinde olamlı ![]() yerde bu şeiklde oturamayanlar bir sandalye yada koltuğa oturabilirler ![]() Gözlerimizi kapatıp nefes egzersizine başlıyoruz, burundan derin nefes alıyoruz içimizde tutup ağzımızdan nefesimizi veriyoruz ![]() ![]() Masmavi bir denizin sapsarı kumlarının üzerindeyiz güneş çok parlak ![]() Yıldız şeklinde kuma uzanıyoruz ![]() ![]() ![]() Başımızın üzerine beyaz ışınlar geliyor tüm bendenimizi pozitif enerji ile dolduruyor ve artık bembeyazız ![]() ![]() Şimidi burada meditasyonu bitirmeden kendimize olumlu yükelemeler yapabiliriz örneğin: - Matematikte çok başarılıyım - Çok güzelim/ yakışıklıyım - Çok başarılıyım vs ![]() ![]() ![]() ![]() bu gibi olumlu cümleleri kendimize 5-6 kez tekrar ederek yüklüyoruz ![]() 10 dan geriye sayıyor ve 0 da uyanıyoruz ![]() Kolay gelsin arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() |
|