Durugörü Meditasyonu |
07-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Durugörü Meditasyonu1 rahatsız edilmeyeceğiniz bir odada rahat bir yer bulup oturuntelefonun zilini kapatın 2odanın güzel altın rengi,metalik bir ışıkla doldugunu hayal edin Bu güzel ışık altın rengi aura ya sahip meleklerden gelmektedirbu ışıgı bir kaçkez derin bir biçimde içinize çekip ciğerlerinizi bununla doldurunışıgı içinize çekerken bedeninizin yenilendiğini ve gevşediğini hissediniçinize mümkün oldugunca çok ışık çekin ve sonra onu yavaşça dışarı verin 3şimdi dikkatinizi iki gözünüzün arasındaki alana toplayın Önünüzde,gözlerinizin arasında bir başka göz görün ya da hissedinbu sizin üçüncü gözünüzdürbu gerçek beliğinizin gözüdürtüm yaşam tarihinizi kaydeden,ve siz öbür tarafa geçtiğinizde yaşamınızın bir özetini gösterecek olan gözünüzdür Üçüncü gözünüzün kapağının açıkmı,kısmen açık mı,yoksa tamamen kapalı mı oldugunu görün yada hissedineğer göz kapağı açık değilse,altın ışıktan çok derin bir nefes çekinbu ışığı başınızın içine getirinşimdi nefesiniz ve niyetinizle,bu ışığı üçüncü gözünüzden geçirerek odaya verino ,içinden geçen temizleyici ışığa karşılık verirken üçüncü göz bölgenizde hafif bir baskı hissedebilirsiniznefes alıp vererek altın ışığı üçüncü gözünüzden dışarı yollamayı sürdürün 4üçüncü gözünüzü temizlerken,ruhsal görünüzü engelleyebilecek her türlü düşünceyi de salıverebilirsiniz Melekler sınırlayıcı inançları temizlemeniz için size yardıma hazır bir biçimde beklemektedirleryapmanız gereken tek şey bu inançları temizlemeyi istemektironlar tüm işi sizin için yapacaklardır Birkaç derin nefesle birlikte,gerçeği ya da geleceğinizi görme konusunda barındırdıgınız korkuları melekleriniz bırakmayı isteyinmeleklerinize,onları görme konusunda barındırdıgınız korkuları bırakmayı isteyinonlara,ruhsal görünüzü yeniden uyandırmanızın sonucunda eleştirilme,baskı ya da zarar görme korkunuzu bırakmayı isteyinkendiniz dahil,herhangi bir zamanda ve yerde ruhsal görüye sahip oldugunuz için size zarar vermiş olanları bağışlamayı isteyin 5kesin bir karar ve niyetle,üçüncü gözünüzün kapağını açın Kütfen bunun için çok zorlamayın ya da çabalamayınsadece onu açmaya karar verinonun yapmaya karar verdiğiniz herhangi bir bedensel hareket kadar doğal ve kolay bir biçimde açılmasına izin verinonun açıldıgını gçrdüğünüzde hep böyle açık kalmasına karar verinonu istediğiniz zaman da kapayabileceğini bilin 6ruhsal görünüzü doğru haline dönüşecek şekilde temizlemenize yardımcı oldukları için meleklere teşekkür edin *Ses Tonlaması üçüncü Gözünüzü Açar Aynı zamanda “monoton bir nağme okumak” olarak da bilinen “tonlama” hızla durugörü yaratan başka bir yöntemdirkadim mısırda,insarlar Thebes ‘in güneş tanrısının ismi olan “amon” ya da “amen” i tonlarlardıamon ya da amen in ona bakan herkese gelecegin vizyonlarını getireceği söylenirdibu yüzden “amen” bazen durugörü uyandırıcı bir söz olarak tonlanırancak mısırlı yüksek rahipler verahibeler ,durugörünün bir putperest tanrının armaganı olmadıgını ,üçüncü gözden kaynaklanan dogal bir nitelik oldugunu bilirlerdimısırlılar “amen” sözcüğünün titreşimlerinin üçüncü gözü açtıgı sonucuna varmışlardıbununla birlikte mısırlılar “aum” un üçüncü gözü açmak için “amen”den daha güçlü bir sözcük oldugunu keşfetmişlerdi Yüksek rahipler ve rahibeler öğrencilerine “aum”un üç hecesinide ahh-uuuu-mmm olarak dikkatle telaffuz etmelerini öğretirlerdibu kadim sesleri tonlayarak sizde üçüncü göz bölgenizde titreşimler hissedebilirsinizonu hemen şimdi sessizce ya da yüksek sesle okumaya çalışınher iki şekilde de ,her bir hecenin iki gözünüzün arasındaki alanı nasıl titreştirdiğini farkedeceksinizhatta bu esnada bir baskı ya da baş ağrısı gibi acı verici bir his de duyabilirsiniz,endilenmeyinbu duyumlar sadece üçüncü göz kapağınızın bir süredir kullanılmayan paslanmış bir kapı gibi oldugunu gösterir Eğer aum u her sabah ve her gece yatmadan önce yedişer kere okursanız ,bir hafta içinde ilahi rehberliğin berrak görsel simgelerini almaya başlarsınızsadece hala ruhsal görü hakkında korkularınız varsa durugörü gerçekleşmeyebilir Ruhsal görü alıştırması 1yakınınızdaki bir nesneye bakın Bu nesnenin ayrıntılarını oyuz sniye kadar inceleyin 2sonra gözlerinizi kapayın ve bu nesneyi zihin gözünüzle inceleyin Zihninizden bu görüntünün parlaklığını,ayrıntısını ve büyüklüğünü arttırmasını isteyinbu nesneyi zihninizde evirip çevirin ve ona farklı açılardan bakınbu alıştırmayı günde iki kez yapın, o zaman görüşünüzün keskinliği muazzam ölçüde artacaktır 3ziyaret ettiğiniz yerlerin fiziksel çevrelerine dikkat etmeye başlayınsıradan görüntülere dikkat etmye başladıgnızda çok geçmeden çevrenizdeki görsel sunuların zenginliğini ve çeşitliliğini farkedeceksinizbakkaldaki tezgahtarın yüz ifadeleri,otel lobisindeki koltugun kumaşının rengi ve dokusu, yerel çiçekçinin papatyalarındaki sarı tonu gibi önemsiz ayrıntılara dikkat ederek görsel ilahi rehberleğinizin ayrıntılarını da daha iyi elde edebilirsiniz *Semavi Alem Size Yardım Edecektir Semavi alem bizim ruhsal görümüzü açmamıza yardım etmek istereger ondan yardım istersek,başmelek Rafael ilahi görüşümüzü yeniden uyandırmamıza yardımcı olmaktan özellikle mutluluk duyarRafael tüm meleksi şifa çalışmalarını idare eder ve melekler arasında en yüksek şifacıdıro her türlü fiziksel ve duygusal hastalığı iyileştirebilirve tüm melek ve başmelekler gibi,aynı anda bir çok insana yardım edebilirancak bildiginiz gibi,melekler ve başmelekler,yaşamımızın tehlikeye girdiği durumlar hariç,bizim davetimiz olmadan yaşamımıza müdahale etmezlerözgür irade yasası bizim kendi başımıza herşeyi (hatta acı verici şeyleri) yapma hakkına sahip oldugumuzu ve hiçbir meleğin karkarlarımıza müdahale etmeyeceğini bildirir Melekler bize yardım etmeye bayılırlar,ama bu evrensel yasa genelde onları saha kenarında durup bizim başımızı derde sokup çıkarmamızı izlemek zrounda bırakıronlar bizim semavi yardıma açık oldugumuzu gösteren bir işaret beklerlerbir düşünce,bir dua bir yardım feryadı yeterlidirbiz her ne zaman onların yardımına açık oldugumuzu göstersek,melekler anında bizim yardımımıza koşarlarburada bize düşen tek görev yardım istemeyi hatırlamaktırbirçogumuz Tanrı dan ve meleklerden yardım istemek için son ana dek bekleriz Ruhsal görü alıştırması 2 işte size ruhsal görünüzü açmak için başmelek Rafael im yardımını almanın çok etkili bir yolu: 1bir kaç derin nefes alıp içinizden “başmelek Rafael, lütfen şimdi bana gel” deyin Siz daha cümlenizi bitirmeden o yanınızda olacaktırmelekler aynı anda birçok kişiyle birlikte olabilir ve Rafael kendisini yardıma çağıran herkese yardım edebilir 2içinizden Rafael den sağ elini iki gözünüzün arasındaki alana koymasını isteyin O elinden üçüncü gözünüze parlak bir şelaleya benzeyen güzelim,zümrüt yeşili bir şifa ışığı aktaracaktıro,ruhsal görünüzü engelleyen inatçı korkuları temizlemek için size bu şifa enerjisini yollarken o bölgede bir kaıncalanma hissedebilirsinizbu ışığı istediğiniz kadar çok içebilirsiniz 3ondan sonra lütfen Rafael e bu yardımı için teşekkür etmeyi unutmayın Sizin sevinciniz ve şükran duygunuz onun beklediği tek karşılıktır Gelecek günlerde büyük olasılıkla bir çok (kendiliğinden gelen) vizyon göreceksinizdaha öncade söylediğim gibi,bu vizyonları günlüğünüze kaydetmeniz çok yararlı olurbu şekide,onların ne kadar doğru oldugunu görebilir,ve ayrıca kişisel sembolijinizin şifresini çözmenize yardımcı olacak kapıları aralayabilirsiniz Melekler size bu konuda son bir öneride bulunmamı istiyorlar: lütfen vizyon almak için çok aşırı zorlamayınher ne zaman kendimizi zorlarsak ya da fazla çabalarsak Harikasın ‘muzu kullanıyor oluruzego,gerçek ilahi rehberliğin anti-tezidirsemavi alemden düzenli bir iletişim akışı almanın kuralı kolayca yapmaktırbizin ilahi yardımı zorlamamız gerekmezzorlama, Tanrı nın bizim için olmadıgı inancından kaynaklanıroysa durum bunun tam tersidirbizim yalnızca yardım isteyip,sonra da gelen vizyonları farketmemiz gerekir Alıntıdır |
|