![]() |
Affetme Meditasyonu.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Affetme Meditasyonu..![]() AFFETME MEDİTASYONU Affediciliğin gerçek anlamı kendini affetmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüzde tıbbın psikosomatik alanı, romatizmadan, kalp hastalığına kadar birçok hastalığın arkasında içimizde biriktirdiğimiz öfkenin, başkalarını yargılamanın, vicdan azabının, pişmanlıkların ve düşmanlıkların olduğunu vurgulamaktadır ![]() ![]() Başkalarını affetmek, zihinsel ve duygusal sağlığımız için gereklidir ![]() ![]() ![]() Şimdi sizle “imajinasyon” yöntemi ile affetme meditasyonu yapacağız ![]() ![]() Bu çalışmada affetmek istediğiniz kişiyi kendiniz seçeceksiniz ![]() Çalışma yapacağınız odada; 1 bardak su, 1 kase kalın tuz, 1 kase toprak, varsa mum ve varsa “ametist” kristalini çalışmanız boyunca yakınızda bulundurun ![]() ![]() Çalışmanızı yarıda kesmeyin ve seçimlerinizi kendi iradeniz ile “yalnız kendiniz” için yapın ![]() Şimdi rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda rahat bir şekilde yatağa uzanın ve gevşeyin ![]() Burnunuzdan derin bir nefes alın, birkaç saniye tutun ve ağzınızdan kuvvetlice verin ![]() Bunu birkaç kez tekrarlayın ![]() En sevdiğiniz çiçeği elinize alın, çiçeğin kokusunu içinize çekin, içiniz taptaze çiçek kokusuyla doluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi normal nefes ritminize dönün ve kendinizi olabildiğince sakin bırakın ![]() “Ben ![]() ![]() ![]() ![]() Reiki kanalımı sevgiyle açıyorum ![]() ![]() “Sevgili egom bu çalışmanın dışında kal ve izleyici ol” ![]() “Şu an ben kendi yüksek irademle bu çalışmayla ilgili dirençlerimi serbest bırakıyorum ve şifa bulmayı diliyorum” ![]() “Yaratıcı kaynaktan beyaz koruyucu ışığı göndermesini diliyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi karşınıza o kişinin geldiğini görün ![]() ![]() ![]() Sadece aranızda göbekten atılmış bir kordon olduğunu görün ve hissedin ![]() Bu kordon ilişkinin tüm negatif enerjilerini temsil ediyor ![]() “Bütünün ve benim en yüksek hayrıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Seni affettim, seni bağışlıyorum ve seni seviyorum ![]() Seni affettim, seni bağışlıyorum ve seni seviyorum ![]() “Sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ikimiz de hürüz ![]() ![]() Bütünün ve bizim en yüksek hayrımıza evrende ilerleyen balonu patlatıyorum” ![]() Baş Melek Mikail’den bütün bedeninizi ve auranızı beyaz bir ışıkla doldurmasını rica edin ![]() Şimdi tekrar edin; “Ben kendimi tam olduğum gibi her halimle seviyorum ![]() Ben kendimi tam olduğum gibi kabul ediyorum ![]() Yaşadığım herşeyin en yüce hayrıma olduğunu kabul ediyorum ![]() Yaşadığım her şeyin benim ruhsal gelişimim için olduğunu kabul ediyorum” ![]() Yaşadığım her şeyin varlığına şükrediyorum ![]() Ben kendimi seviyorum ![]() Ben kendimi sevgiye teslim ediyorum Ben kendimi affediyorum” ![]() Derin bir nefes alın, tüm bedeninizin, auranızın pembe bir ışıkla dolu olduğunu görün ya da hissedin ![]() Şimdi karşınızdaki insana kalbinizden pembe bir ışık gönderirken tekrarlayın; “Ben seni tam olduğun halinle kabul ediyor ve onaylıyorum ![]() Seninle yaşadığım her şeyin en yüce hayrıma olduğunu kabul ediyorum ![]() Ben senin varlığına şükrediyorum, Ben seni affediyorum ![]() Ben seni bağışlıyorum” ![]() Onun bedeninin ve aurasının pembe ışıkla dolduğunu görün ya da hissedin ![]() Bir çiçek bahçesindesiniz, en sevdiğiniz çiçeklerden bir demet alın ve çalışma yaptığınız kişiye gidin; “Lütfen bu çiçekleri kabul et; Ben seni tüm olanlardan dolayı bağışlıyorum ![]() Sevgiyle affediyorum, lütfen sen de beni affet” ![]() İsterseniz sarılın, öpün, içinizden geldiği davranın ![]() ![]() “Seni kendimden, kendimi senden özgür bırakıyorum ![]() Yolun sevgiyle aydınlansın ![]() Bırakın, el sallayın ve onun gittiğini görün” ![]() Bu kadar uzun bir çalışmayı ezberinizde tutmanız zor olabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|