|
|
Konu Araçları |
anlar, televizyonlarında, türk, unutulmayanlar |
Türk Televizyonlarında Unutulmayanlar Anlar |
09-02-2007 | #1 |
tilki
|
Türk Televizyonlarında Unutulmayanlar AnlarArkadaşlar sıkı bi araştırma yaptım ve en iyilerini derledim Hakkari'deki bir köyde kameraman bacak kadar cocuğa sorar: - Baban ne iş yapıyor? - Tozcu Doğu Perincek'in 32 nci günde Ertuğrul Kürkçü 'ye puşt, pezevenk diye küfretmesi Kısa sureli bir sessizlik yaşanmış, akabinde Mehmet Ali Birand'in unutulmaz tespiti gelmişti: "Biz sanırım millet olarak tartışmayı bilmiyoruz!!" Satanist hikayelerin revaçta olduğu günlerde, abuk tv programlarının birinde, İzmir'de satanist olduğunu iddia eden bir arkadaşla, röportaj yapan muhabir arasındaki diyalog: Muhabir- Peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban ediyorsununuz? Satanist- Yok be abi, İzmir'de bakire kız ne arar? Bir kadın programında kocasından şikayet eden kadın konuşurken, kocasının telefonla bağlanıp: "açın vücuduna bakın, her yeri morluklarla dolu ben yaptım! Biz onunla deliler gibi seviştik!" demesi ve sunucunun heyecandan "haaaayt!" diye bağırıp hemen yayını kesmesi Oğlunun evinden dönen Kamer Genç'e arabası yavaşlarken mikrofon uzatılır (şu meşhur çiçek sulama skandalı sonrası) Gazeteci: Sayın Genç oğlunuzun evinde kiminle birlikteydiniz? Kamer Genç: Ananla Gazeteci : (Araba uzaklaştıktan sonra) terbiyesiz Passaparola programı, konuk Faruk K kızlar klasik danslarını yaparlar Metin Uca: "Evet Faruk K, kızlarımızı nasıl buldun?" Faruk K: "Hepsi taş gibi" Yeni Mahalle Belediyesi davulcu seçimi için sınav açmıştır, davulcu adayları sorulara sözlü yanıt vereceklerdir: - Bir gecede 10 ytl kazanan davulcu 30 gecede ne kadar kazanır? - Onu Allah bilir! Televole ya da benzeri bir programda antreman arasında Arif'e muhabir sorar; - Arif, hiç böyle kendini numaradan yere attığın, hakemi kandırdığın oldu mu? Arif, "belki bir ya da iki kez olmuştur" derken alttan bant reklam girer Sıkılan köpük ve onu traş eden Derby traş bıçağı Melih Gümüşbıçak'ın İsmet Badem'le beraber sunduğu bir basketbol maçının sonunda yayını kapatırken; "yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlar adına ben İsmet Badem" deyip kalakalması bunu duyan İsmet Badem'in hemen devreye girip; "hayır, ben İsmet Badem!" demesi hangisinin "kim" olduğunun anlaşılamaması Sacramento için hayati önem taşıyan San Antonio maçından bir gün önceki NBA stüdyo programına canlı bağlanan Hidayet'in, gayet ciddi sorular sorulurken "yarın maçta size öpücük göndereyim mi?" demesi, Hidayet'in menajeri, Kaan Kural ve Murat Kosava'nın bir anda afallaması Doğuş ve Hilal Cebeci'nin otelde basılmalarından birkaç gün sonra Alişan'ın kameralar önünde Doğuş'a "o otel yaramış sana, zayıflamışsın!" demesi, Doğuş'un kilitlenmesi Bir Passaparola programı, Metin Uca: üniversite öğrencisi Peter Parker'ın bir örümcek tarafından ısırıldıktan sonra mutasyona uğrayıp dönüştüğü süper kahraman, ö1, ö2 yarışmacı: Öri Potır ! Ahmet Çakar'ın vurulduktan birkaç gün sonra yaptığı "sonra bilincimi kaybetmişim gözümü hastanede açtım, bir baktım karşımda Reha Muhtar! kendimi cehennemde sandım" açıklaması Melih Gökçek'in konuk olduğu bir televizyon programında yayına bağlanan bir hayat kadınının sözleri: "Melih Bey iyi günler, biz bizim keranede 100 tane orspu senin gibi bir tane orpu çocuğu doğuramadık" demesi ve Reha Muhtar: -bir futbol derbisi başlamasına az kala "sayın seyirciler burada müthiş bir kalabalık var sayılarının on binin üstünde olduğunu tahmin ettiğim yedi bin kadar polis görev almış bulunuyor"" -Reha Muhtar'ın canlı yayın konuğuna "hastanede karıştırdığınız ve 5 yaşına kadar büyüttüğünüz çocuğu kendi memenizden mi emzirdiniz?" sorusu -Kocası tarafından bıçaklanan ve hastanede yatan kadına "peki sizi öldürebildimi" sorusu -Bebeğini aldıran Harika Avcı'ya "peki şimdi bebek nerde" diye sorması -Karısını bıçaklayarak öldüren adama "başınız sağolsun" demesi ve "kazada ölenlerin başları sağolsun" gibi anlamsız sözleride mevcuttur |
|