Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değildir, felsefesi, göründüğü, hayat, hiçbir, şey

Hayat Felsefesi - Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildir

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayat Felsefesi - Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildir

2 tane melek var bunlar insanlara gozukuyor biri yaşlı biri genç

Bunlar birgun sokakta gezerken aniden yagmur bastırıyor Ve ilerde çok zengin bir ailenin evini görüyorlar kapıyı çalıyorlar"ne olur bu yağmurda çok üşüdük bizi içeri alın" diyorlar Aile bunları bir sure dışarda beklettikten sonra içeri almayı kabul ediyor ve bunları evlerinin bodrumuna koyuyor ve onlara birer kase soğumuş çorba veriyorlar bodrumun durumu berbattır nem soğuk bir arada Yaşlı melek duvara bi bakıyor kocaman bir çatlak neredeyse arkası gozukuyor duvarın elini şöyle bir duvarın ustunde gezdiriyor çatlak kapanıyor

Neyse bunlar bu evden çıkıyorlar ve yollarına devam ediyorlar Ansızın yeniden yağmur bastırıyorİlerde de bir tane klube var içinde bir çift yaşıyor bir tane ahırları onun içinde de bir tane inekleri var tek geçimleri bu ineğin sütü melekler ailenin kapısını çalıyor bizi içeri alırmısınız diyorlar Aile hiç ikiletmeden onları içeri alıyor Sıcacık yemeklerini veriyor kendi yataklarında uyumalarına musade ediyorlar ve ailenin kendisi ahırda yatıyor sırf misafirler rahat etsin diye Sabah oluyor birde bakmışlar INEK ölmüş yatıyor Kadın ağlıyor feryat ediyor

Genç melek yaşlıya diyor "Niye onların ineklerini öldürdün onlara yardım etseydik keşke"
Yaşlı melek der " Bak evlat hiç birşey göründüğü gibi değildir Hatırlıyormusun hani şu zenginlerin evindeki çatlak duvarı Orayı niye kapattım biliyormusun ? Çünkü o çatlaktan gizli bir hazine gözüküyordu o ailenin zenginliğine zenginlik katılmasın diye onu kapattım Dün gece de bu klubeye azrail geldi Kadının canını almak istedi ! Musade etmedim onlar çok mutlu ! git ineğin canını al dedim"

işte böyle Hiçbirşey gorundugu gibi olmuyor
Bence bütün yardımlar gizli yapılmalı o zaman bir anlamı oluyor Birisine yardımda bulunup Sonra medyaya gidip ben şuna şu kadar yardımda bulundum demesi bana çok garip geliyor

Yardımları iyilikleri üstü kapalı yapsak bile o birgun mutlaka anlaşılacaktır sizin yaptıgınız ama diğer kişiden daha buyuk saygı goreceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com