Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilen, duyan, için, siğil, varmı, yöntem

Siğil İçin Böyle Bir Yöntem Duyan Bilen Varmı

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siğil İçin Böyle Bir Yöntem Duyan Bilen Varmı

Kuzenımın sırtında tamamen siğillerle kaplı bundan kurtulmak ıcın dr gıttık verılen ılaclar asıt içerdıgı ıcın hücrelere zarar verir ve ılerde Allah evlere vermesın kanser olursunuz dedı cıldıyecı olmayan dr sız cahılmısınız boyle asıt ıceren seyler kullanılırmı dedı,aktarlara gıttım onlarda kantoron yağı önerdı ancak kantoron yagı nedense bana pek mantıklı gelmedı,yıllardır gıttım yaşlı urfalı bır amca var aktar oda bana yılan göğneği verdi al bunu robotta çek karıstır balla yiyecek olana deme ne oldunu 10 gunde gecer dedı ,100 gr 50 tl aldım karıstırdım falan acaba aksı bı tesır edermı dıye aklımdan geçıyor ,aranızda böyle bırsey duyan varmı,ılk etapta mantıklı geldı yılan nasıl derısını terkedıyorsa sıgıllerde kuzenı terkedecek gıbı,karısımı hazırladım söyledım bak pahalıya aldım bu ot karısımını aç karna 1 tatlı kasıgı yıycen dedım ,nedense şüphelendı ne oldunu bılmedım sey falan dedı sanırsam yerde ,aksi tesir olurmu bılemıyorum,dualar hacılar hocalar ne yaptık olmuyo ayrıca ,
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com