Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, faydalı

Çok Faydalı Birşey

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Faydalı Birşey

Öncelikle hepinize selamlar sevgili dostlarım;

Sizlere kısacık bir dua yı Allah rızası için paylaşmak istedim Bunu bana nişanlım öğretti ve inanınki çok faydasını gördüm Bu dua ne içindir ne işe yarar diye soracaksınız anlatayım Aslında tam olarak ne işe yaradığını bende bilmiyorum Askerden yeni gelmiştim yana yana iş ararken çok güzel bir iş buldum (daha doğrusu iş beni buldu ) ben meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum askerden önce hep garsonluk yaptım askerden geldim e artık evlencez Allah nasip ederse sigortalı bi işe girmem gerekiyordu ve girdim ama iş muhasebe (satın alma) Fabrikaya normal işçi için başvuruya bulunmaya gittim işçi olarak alındım günlerden cumaydı yolda giderkende Allahım bu mübarek günün hatrına işim olsun dedim fabrikaya girdim patron doldurmuş olduğum formu inceleyip işe aldı beni ama işçi olarak ertesi gün işe başlayacam eve dönerken sekreter hanım kız tekrar aradı beni patron farklı bir pozisyon için düşünmüş beni tekrar fabrikaya çağırdı biraz konuştuk satın alma memuru olarak işe beni aldı Satın almanın s sinden anlamam ilk gün gittim işe öğretiyolar işte eski personelleri ama o kadar karışıkki hiç bişey anlamadım hayatım boyunca yakaladığım en iyi işti kaybetmekte istemiyorsum nişanlıma benim için dua etmesini rica ettim o da ben sana bir dua öğreteyim boş zamanlarında istediğin kadar oku (sayısı şu kadar olacak die bir şart yok) dedi dua şudur sevgili dostlarım "VE KUL RABBİ ZİTNİ İLMA" evet bukadar kısa bir dua yla öğylesine öğrendimki adam ne verirse ben kapıyorum ve gayetde güzel uyguluyorum işimdende memnunum Şiddetle öneriyorum öğrenciler için derse başlamadan önce - birşeyi öğrenmek isteyip çok çalıştığın halde öğrenemiyosan ne bileyim öğrenme adına ne varsa 1-3-5-7-10-50-100 ne kadar okursan oku ama içten kalpten inanarak oku Ben denedim gördüm Allah herşeye kadirdir Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com