Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başka, bence, dua, okuyun

Bu Dua Başka Dua Bence Okuyun

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Dua Başka Dua Bence Okuyun

eşhedu en la ilahe illallahu vahdehu la şerike leh ve enne Muhammeden abduhu ve resulüh Radiytü billahi rabben ve bi Muhammedin resulen ve bi'l-islamı dına

arkadaşlar bu öyle dilek duası falan değil yada birbirimiz için okumayacaz bunu yazdım ki bi çoğunuzda bu duanın ne olduğunu biliyodur bilmeyenler için belirteyim ki bu du
ezan bitince okunan bi duadır kardeşlerim

ama bunu yazmamın asıl amacı kii bunu bende yeni öğrendim bu duayı bilmeyen kardeşlerim ''Bende bende''der ise (yani şehadet ediyorum, tasdik ediyorum) yukarıdaki duayı etmiş olurmuş

bizim dinimiz kadar güzel birdin varmı acaba hangi din de bu anlayış var bilmeyene
el uzatan bir din resmen yüreğim yerinden oynadı harika bi duygu islam dini rabbim
bizim dualarımızı kabul etmek için sadece bizden onu anmamızı bekliyor ben hiç bi duayı bilmiyorum deyipte kendini dua etmekten iyice uzaklaştıran arkadaşlar bir kere
Allah deyin yürekten deyin o bile kafi bu yazdığımda buna en iyi örnek

Allah dualarımızı kabul eylesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com