|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
havas, ilmi, konusunda, olanlara, sesleniyorum, üstün |
![]() |
Havas İlmi Konusunda Üstün Olanlara Sesleniyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havas İlmi Konusunda Üstün Olanlara Sesleniyorum...Madem Allah'ın dilediği ve istediği şey olur ![]() ![]() ![]() O birşeyin olmasını istediğinde olmuyor mu? Allah'ın vermediğini rakamlarla alabilceğini sananlar kendilerini neden buna şartlıyorlar ki? Havas ilmi var diyenler bunu savunanlar o zaman söylesinler bakalım? Ebced hesabıyla cehennemde kaç gün yanacaklar ![]() ![]() Yada 4444 Salatı ile cehennemi söndürsünler yok etsinler bütün Havascılar bir araya gelsin denesinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ın istemediğini yapamayacaklarını görecekler ![]() ![]() ![]() ![]() İman, İnanmak güvenmektir ![]() Meditasyonlar çeşitli şeyler yaparken bile İnanarak ve özgüven ile yapılır ![]() 500 Kere inanmadan ve güvenmeden Af dilesen ne olur ki? Siz olacağına inandığınız ve güvendiğiniz için oluyor ![]() ![]() Siz Allaha inanıp ona güvendiğinizde o sizi cehennemden kurtarır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi sizde HAVAS ile onun Ateşini kendiniz için söndürün ve Cennete gidin bakalım Havas ilmi kaçınızı cennete sokacak ![]() ![]() Selametle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|