|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşımızın, cünnetül, duaları, esma, sila1945 |
![]() |
Sila1945 Arkadaşımızın Cünnetül Esma Duaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sila1945 Arkadaşımızın Cünnetül Esma DualarıCUNNETİL ESMA İLE YAPILAN YALVARİS Bütün dilekler için okuma usulü ve sırası aynıdır, yalnızca her dileğin niyeti ve parantez içinde belirtilen ayeti kerimesi ve esmaül hüsnası farklıdır ![]() EVLENMEK İSTİYEN BEKARLARİN EVLENMESİ İCİN *19 gece arka arka ya okunur ![]() *her ne için okuyorsan (hastalık, ticaret )Niyet edilir ( bu evlilik için olanında ise istedigin kisinin ana adiyla dua edilir, yada hayırlı bir evlilik için) *arabi ayin basinda 1 ![]() ![]() *abdes alip kibleye karsi oturulur *21 defa Selavatu selam okunur *1 adet Fatiha *3 adet Ihlas 15 ayetel kürsi *95 adet ![]() ?????? ???? ?????????? ?????????? ?????? ????? ????????? ?????? ?????? ????????? ( ????????? ???????????????? ??????? ????? ) * 661 defa Ya CAMI ( ??? ??????? )ya VEDUD ( ??? ??????? ) *ALLAHA sukret FAKIRLIKTEN KURTULMAK -RIZK-SERVET ICIN Okuma usulü ve sırası aynıdır Ayeti kerimesi (?????????? ???? ??????? ???????? ???????) Esmaül hüsnası 660 defa ya muğis ( Arapçasını bulamadım) ya cami’ ( ??? ??????? ) TİCARETTE VE İMTİHANDA BASARİLİ OLMAK İCİN Okuma usulü ve sırası aynıdır Ayeti kerimesi (?????? ?????????? ?????????? ?????? ??????) Esmaül hüsnası 660 defa ya muğis ( Arapçasını bulamadım) ya cami’ ( ??? ??????? ) HASTALIKTAN ŞİFA BULMAK İÇİN Okuma usulü ve sırası aynıdır Yalnız niyet ederken hastalığın ne ise dile getirilir ![]() Ayeti kerimesi (???????? ????? ??????? ???????????????) Esmaül hüsnası 661 defa ya metin (??????????) ya mani’ (??????????) -------------------- evlilik için olan ayet duhan suresi 54 ![]() fakirlikten kurtulmak ve servet sahibi olmak için okunacak ayet al-i imran 27 ![]() ![]() hastalıktan kurtulmak için okunacak ayet enam suresinin 122 ![]() ticaret için okunacak olan isra suresi 21 ![]() ![]() eğer ayetler okunmuyorsa kuranı kerimden bakıp okunabilir ayrıca recep ayının 1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sila1945 Arkadaşımızın Cünnetül Esma Duaları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sila1945 Arkadaşımızın Cünnetül Esma Dualarıs ![]() Sevgili Kardesim jojo Gonlune ,emegine ve eline saglik Ablacim ![]() Ben arapcasini yazmamistim arkadaslarin akillarini karistirmamak icin di , ![]() Insallah yarin TURKIYE ye -ISTANBULA la yazliga gidiyorum 1 Receb gecesi Eyyup sultan camisinde listedeki kardeslerime ve hepimiz icin ALLAhin izini ile toplu dua edicem ![]() HADI KARDESLERIM hacetinizi bu mubarek gunun yuzu hurmetine okuyalim hacetimizi isteyelim = O gecede butun dua ve niyetler kabul olur INSALLAH RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OL ![]() sevgi ve dua ile |
![]() |
![]() |
|