Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetel, bozması, büyüyü, kürsinin

Ayet-El Kürsi'nin Büyüyü Bozması

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayet-el Kürsi'yi Okuyan Kimsenin Cinniyi Mağlup Etmesi
İmam-ı Gazâlî, İmam-ı Kuteybe'den, o da Benî Ka'b'dan bir kişiden hikaye eder, der ki:

Hurma satmak için Basra'da bir yere gittim Kiralamak için bir ev buldum İçerisinde örümcekler yuva yapmıştı Bu evi sahibinden kiralamak için istedim Evin sahibi, bu evde ifrit denilen kafir bircinni vardır Her gireni helak eder ve öldürür, dedi Nihayet Allah (cc) beni o cinniden muhafaza eder dedim Evi kiraladım

Gece oldu, bir de baktım ki, simsiyah ateş gibi bir mahluk üzerime doğru gelmeye başladı Ben de Ayet'el-Küsi'yi okumaya başladım Ben okudukça, o da benimle birlikte kelime kelime okuyordu Ben (ve lâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azıym) dedim

Benimle birlikte okuyamadı Ben bu kelimelere devam ettim O karanlık ve cinni yok oldu Ben de bir köşede uyudum Sabahleyin baktım ki cinninin olduğu yerde, yanmış parça ve küller O vakit kulağıma gaibden bir ses geldi Dedi ki: "Sen büyük bir cinni kafiri yaktın " Ne ile yaktığımı sorduğumda (ve lâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azıym) tekrar tekrar okumakla cinni kafirini yaktın

havasalıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ayy çok etkilendim iki gece önce rüyamda simsiyah bir varlık gördüm cin olduğu söylendi seni yakıcam dedim ve ayetel kürsi okumaya başladım ayetel kürsi okurken benle birlikte okumaya başladı ama sonra okuyamadı ve git gide küçüldü simsiyah çarşaf gibi bir şey kaldı ve birde tek gözü parmaklarım gözüne girdi ama kan falan yoktu esnekti gözü sonunda yok oldu tamamen simsiyah bir şey kaldışimdi bunu da okuyunca çok tırstım bu ne ki böyle
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com