![]() |
Ayet-El Kürsi'nin Büyüyü Bozması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Büyüyü BozmasıAyet-el Kürsi'yi Okuyan Kimsenin Cinniyi Mağlup Etmesi İmam-ı Gazâlî, İmam-ı Kuteybe'den, o da Benî Ka'b'dan bir kişiden hikaye eder, der ki: Hurma satmak için Basra'da bir yere gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece oldu, bir de baktım ki, simsiyah ateş gibi bir mahluk üzerime doğru gelmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle birlikte okuyamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() havas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayet-El Kürsi'nin Büyüyü Bozması |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Büyüyü Bozmasıayy çok etkilendim iki gece önce rüyamda simsiyah bir varlık gördüm cin olduğu söylendi seni yakıcam dedim ve ayetel kürsi okumaya başladım ayetel kürsi okurken benle birlikte okumaya başladı ama sonra okuyamadı ve git gide küçüldü simsiyah çarşaf gibi bir şey kaldı ve birde tek gözü parmaklarım gözüne girdi ama kan falan yoktu esnekti gözü sonunda yok oldu tamamen simsiyah bir şey kaldı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|