![]() |
Dua-İ Şahmeran ( Şahmeran Duası ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dua-İ Şahmeran ( Şahmeran Duası )DUA-İ ŞAHMERAN ( Şahmeran Duası ) Arabça ve Türkçesi ve Sırları Allah katında makbul olan dualardan birisi de şahmeran duası denilen duadır ![]() ![]() Abdestli okunması ve okuma işlemine hamdele, besmele ve salvele ile başlanılması niyetin daha çabuk gerçenleşmesine yardımcı olur ![]() ? Sevgi, muhabbet için 3 gün 61 defa okunur, ? Her niyet için 41 defa okunur, ? Rahat uyku için 3 defa okunur, ? Cin ve şeytandan, kötülüklerden korunmak, gönül rahatlığı ve günahların affı için her gün sabah ve akşam birer defa okunur ![]() ? Nazara karşı 7 defa okunur ![]() DUA-İ ŞAHMERAN Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum *Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim ![]() Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim *Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad *Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid ![]() Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim *Allahu la ilahe illa Huvel Aziz'ur Rahim ![]() Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu *Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu ![]() Allahu la ilahe illa Huvel Fetta'ul Alim *Allah'u la ilahe illa Huvel Aziz'ul Alim ![]() Allahu la illa Huvel Hannan'ul Mennan'ul Deyyan *Allahu la ilahe illa Huvel Adir'ul Kahiru ![]() Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim *Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş'il Azim ![]() Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs *Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin ![]() Allahu la ilahe illa Huvel Bais'ul Varis *Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna ![]() Huvel Hayy'u la ilahe illa Huve Fadi'u MuhlisineLehuddiyn Subhane birahmetike ya erhamerrahimin ![]() ![]() 1-) İLK GÜN 2 rekat hacet namazı kılınacak ![]() öyle okunacak ![]() ![]() ![]() Eğer ara verirseniz yeniden başlamanız gerekmekte ![]() Hergün ikindi namazından sonra okunacak ![]() 21 Gün, hergün 7 defa okunacak ![]() ![]() Bu konu tartışmaya açık değildir ![]() ![]() Önemli Not: Şahmeran duasında kasıt Allah (c ![]() ![]() Elbetteki bütün dualar üstündür ama bunun daha üstün olduğuna inanılmaktadır ![]() ![]() bu duayı bir yerde gördüm ben okuyacağım sizde okursunuz diye bu konuyu açtım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|