Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdülkadir, çağrı, duası, geylanininks

Abdülkadir Geylaninin(K.S) Çağrı Duası

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdülkadir Geylaninin(K.S) Çağrı Duası

2 rekat allah rızası için namaz kılınırfatihadan sonra zammı sure olarak 11 ihlas suresi okunur(her iki rekatte)selam verir vermez secdeye kapanır,secdede 11 defa (ya şeyhis sakaleyn,ya kutbürrabbani,ya gavüs semedani,ya nahbubüs sübhani, ya muhyiddin
eba muhammed esseyyid abdülkadir geylaniegusni ve emeduni fi kaza haceti(hacet söylenir)ya kadiyel hacatsecdeden kalkılırbağdat cihetine doğru 11 adım atılırve her adımda yukarıdaki kelimeler okunur11 adım bitince,sağ ayağının baş parmağını sol ayağının baş parmağı üzerine koyup önce 11 selam(allahümme salli ala seyyidina
muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim)11 ihlas suresi,11 izacae
suresi okunmalıbu okunanlar,hz muhammed(sav),hzali'nin ve eshabı kiramın ve ashabının ve abdülkadir geylani'nin ruhuna hediye edilir
3 defa (ya cünudullah,veya ibadullah egisuni ve emeduni fi kaza hacetihaza(hacet söylanir)ya kadiyel hacataminbir kere ilk yazdığımız dua okunurseccadeye oturulup gözler kapatılacak(180)defa,la ilahe illallah okunurve tekrar secdeye kapanıp,ya ruhel kudüs,ya cünudullah veya ibadallah egisuni ve emidunifi kaza hacetihaza(hacet söylenir)ya kadiyel hacatamin amin amin denirertesi gün fakirlere sadaka verilirduaya başlamadan önce okunur:ya hzabdülkadirey hzmuhammedin sevgili oğluben şimdiye kadar senin yolunda yürüdümşu dakikada büyüklüğünü anladımiman getiriyorum(amentü duası okunur)beni mahcup çıkarma hzpiryetiş ya bazallahyetiş ya hzebes salihabdülkadir geylani:kim bu şekilde hareket eder ,benden yardım isterse okişiye yardım ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com