Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başarının, havas, kısa, uygulamalarında, yolu

Havas Uygulamalarında Ki Başarının Kısa Yolu.

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selamün aleyküm Muhterem kardeşler formunuza yeni katılmama rağmen bazı paylaşımlar çok hoşuma gitti En çok dikkatimi çeken konuda, bazı kardeşlerin bu havas uygulamaları konusunda merhale kat etmiş olmaları bunu yazılarından anladım Ama burada en büyük eksiğimiz teşviki mesai denilen yardımlaşma eksikliği

Malesef bu en büyük eksikliğimiz

Yeni talebe yetiştirme konusunda kimsenin vakti olmayabilir Bunu anlayışla karşılamak lazım Çünki bu iş bir kaç ayda olacak bir iş değil Ama en azından bu alemin merhalelerinde ilerleme kaydeden arkadaşların, içlerinde samimi olanları tesbit edip, güç birliği yapmaları lazım

Unutmamak lazım ki Rabbim bizler gibi nefsine mağlup insanları rahmetinden dolayı mükemmel yapmaz Taki sapıtıp nefsimize uymayalım diye Ama her istiğdadı bir başka arkadaşa vermekle birlik olmamızı bekler Zaten islam kardeşlik dinidir Yardımlaşma olmadan zafer olmaz Bu günde müslümanların zillet altında olmalarının en büyük sebebi kardeşlik sırrını unutmalarından kaynaklanmaktadır

Başkalarını rencide etmeyi, Onlarla dalga geçmeyi bir meziyet sanan kişiler yüzünden , kendi dertlerini anlatamayan çok arkadaş var bu sitede Ama hakiki kardeşlik olsa her kes sırrını bir başkasıyla paylaşıp derdine derman arayabilir

Burada anlatmak istediğim, bu tür istiğdatları olan arkadaşlar birbirlerine takviye yaparak muhtaç olan kişilere ellerinden geldiği kadar yardımcı olabilirler

Havas uygulamalarında rabbim her kuluna başka bir özellik verebilir Kimi görür, kimi huddam sahibi olur ama tam görmez, kimi bağlama yapar, kimi yakma, kimide rukye tedavisinde icazetlidir, o işi iyi yapar Bunlar güç birliği yapsa o zaman bunların karşısında hiç bir şeytan ve ifrit duramaz Ama nefsimize mağlup olduğumuzdan ve bu iş ide biraz ticarete döktüğümüzden kendimizden üstün olanı asla kabullenemeyiz Eski havas alimleri bir ustad bulabilmek için aylarca belki yıllarca memleket memleket dolaşmakta iken, bizler kendimizden bir basamak yukarı olan birini hissedince, acaba bunu nasıl rezil ederim de piyasadan silerim hesabında olmaktayız Bu durumda ortak düşmanlarımız olan cinni ve şeytani taifelerin işine gelip , insanlara zulm etmekte yarışmalarına vesile olmakta Ben yıllardır bu işde dava arkadaşı olabileceğim insanları aradım İnanın 5 senede sadece 2 kişi bulabildim Çok acı bir durum değilmi kime yanaştım ise , ya görevli çalma peşine düştü, yada bu sırları bana öğretene kadar yapmacık kardeşlik oyunlarına gireyim düşüncesinde oldu İçinizde çok değerli hocalarımın ve bana üstadlık yapacak insanların olduğuna inanmaktayım Ama insanlardan o kadar çok darbe yedim ve soğudum ki, inanın msn de bile yazışmaya korkuyorum

İşin özü kardeşler, acizane düşüncem bu formda, bir bölüm acın ve sadece bu işte istiğdadı olan kardeşler , gerçekten islam kardeşliği içinde bir çalışma ortamına girsinler Bunun yanında bu ilme kabileyeti olan kişilerde tesbit edilip yetiştirilebilir

Ama şunu iyi anlamak lazım Her kes bu ilmi yapamaz ve bu istiğdatları elde edemez O yüzden diğer kardeşlerde yine kimse benimle ilgilenmiyor diye gönül koymamalı bu kardeşlere Ama öncelikle havas ile büyücülüğü birbirinden bir ayıralım bu işi havas öğrenmek isteyen yapsın karı kız bağlayıp çöpçatanlık yapmak isteyen değil

Bu ilim bu zamanda cinler ve şeytanlarla savaşta çok lazım, unutmayın ki bir tarikat şeyhinin bile şifasına vesile olamadığı bir hastayı, sizler gibi ilim erbabı insanlar yapabilmekte Burada yanlış anlaşılmasın Rabbim her şeye bir sebeb halk etmiştir Bu işe de bu ilmi sebeb kılmış bu ilmi bilen şeyhlere sözüm yok söylemek istediğimi iyi anlayın ve ona göre yorum yapın Çünki biliyorum bu yazı birine dokansa hemen oradan saldırır, sen şeyhlere lafattın diye

Bu iş olmaz diyen varsa görüntüsüne güvenen bir kardeşle biz msn de görüşelim, O çok azgın ifritler bir kaç dakikada nasıl kuzuya dönüyor bakalım ama gerçekten iyi gören biri olacak zaten bu işi bilen kişi karşısındakinin ne gibi istiğdatlara sahip olduğunu anlar eğer dalga geçmek için ararsa burada teşhir ederim bende dediğimi yapamazsam o da beni teşhir etsin

Burada mesele haşa bir şey isbat etmek değil sadece birlikte hareket edilince muhtaç olan insanlara daha faydalı olunabileceği ve kendimizde olup ta tesbit edemediğimiz sıkıntılarıda diğer kardeş vasıtasıyla tesbit edip daha mükemmel neticeler erebilmek

Benim demek istediğim bir sanal okul oması lazım artık mazı memleketlerde bu işin okulu olduğunu duydum ama bizim böyle bir şansımız yok bari bizde sanal bir okul kuralım istiyorum Bu konuda samimi arkadaşların yorum ve yardımlarını beklemekteyim selam ve hürmatle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben üstad değilim ama bu ortamda senin üstadlığınla bu ilmi öğrenmek isterimEğer bu isteğinizde gerçekten hakikiyseniz bol bol eğitim safhalarında bulunmak isterimAyrıca forumda öğrenmek isteyen nice üye olduğunu biliyorumBu durumda üstad diğer üyelerin yardım yapmayacakları kesin diyebilirim

Siz bu eğitim safhalarını bize aktaracaksanız seve seve ben eğitim alabilirimSaygılar

--- Sonraki mesaj ---
Ayrıca bu güne kadar ne kadar eğitim ve araştırma adı altında konu açılıp bi sürü üyeyi arkalarına almalarına rağmen fos çıkan konular bu formu hayal kırıklığına uğratmıştırSaygılar[COLOR="Silver"]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com