![]() |
Yıldız Bahçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Yıldız BahçesiFarkında olmadan bir yıldız bahçesine girdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben durmaksızın sana bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’Nar tanesi, tanesi de Sevdiğim bir tanesi Şu güzeller içinde Sevdiğim bir tanesi’’ Gözlerin denizler kadar derin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen dönüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen dönüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen dönüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Sen dönüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzeldi buketcim çok ama çok teşekkürlerrr |
![]() |
![]() |
|