Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ettiğim, merak

Merak Ettiğim Birşey Var

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merak Ettiğim Birşey Var

Merhaba arkadaşlar ben şimdi birseyi merak ettim
havas konularına göz gezdirdim genelde,
aşk duası, muhabbet için, kötüler için
cinler için, şeytandan korunmak için vs konular var

Şimdi düşünüyorum misal olarak,

Bir insan bazı seyler okuyarak kuşlarla,haşerelerle genel olarak hayvanlarla konusalirmi
yada lokman hekim gibi bitkilerle böyle birşey için vefk tılsım dua varmı

yada bir insan ateşin üstüne okuyarak onu bir anda söndürmesi mümkünmü
su akan bir muslukdaki suyu okuyarak durdurabilirmi
masanın üstündeki A4 kağıdını her hangi bir tılsım kullanarak yada okumayla hareket ettirmek mümkün mü yani itekleyici bir rüzgar oluşturmak yada rüzgara yön vermek
yani 4 element bunlardan her hangi biri için dua varmı
bardakdaki suya okuyup üflesen misal su fokurdamaya başlarmı
yani ne demek istediğimi anlamıssınızdır biraz daha insanlarla ilgili aşk muhabbet değilde
maneviyat için bir tılsım dua yada vefk varmı yada varda ben mi rastlamadım?

Alıntı Yaparak Cevapla

Merak Ettiğim Birşey Var

Eski 07-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Merak Ettiğim Birşey Var

İslami olarak fiziki müdahelelere yönelik dualara başvurulmaz yapabilen evliyalar tabiki vardır ama dinin hükümlerine göre gerekmedikçe ters düşecek amellerdir niyetlenmez Allah zaten bir fizik düzenini muntazam koyduğu için fizik kanunları keramet dışı karıştırılmaz diye düşünüyorum
ama ahura mazdacıların bir tılsım ile bir tükürüp boynu bükük kuru çiçegi kısmen yeşertip diktiğini felan duymuştum daha çok veddacılar yada hint fakirleri fizik kanunlarının tersine denemeler içinde olmuşlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Merak Ettiğim Birşey Var

Eski 07-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Merak Ettiğim Birşey Var

indigo Nickli Üyeden Alıntı

İslami olarak fiziki müdahelelere yönelik dualara başvurulmaz yapabilen evliyalar tabiki vardır ama dinin hükümlerine göre gerekmedikçe ters düşecek amellerdir niyetlenmez Allah zaten bir fizik düzenini muntazam koyduğu için fizik kanunları keramet dışı karıştırılmaz diye düşünüyorum
ama ahura mazdacıların bir tılsım ile bir tükürüp boynu bükük kuru çiçegi kısmen yeşertip diktiğini felan duymuştum daha çok veddacılar yada hint fakirleri fizik kanunlarının tersine denemeler içinde olmuşlar

hmm doğrudur anladım bilgi için çok çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com