![]() |
Merak Ettiğim Birşey Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merak Ettiğim Birşey VarMerhaba arkadaşlar ben şimdi birseyi merak ettim havas konularına göz gezdirdim genelde, aşk duası, muhabbet için, kötüler için cinler için, şeytandan korunmak için vs ![]() Şimdi düşünüyorum misal olarak, Bir insan bazı seyler okuyarak kuşlarla,haşerelerle genel olarak hayvanlarla konusalirmi yada lokman hekim gibi bitkilerle böyle birşey için vefk tılsım dua varmı yada bir insan ateşin üstüne okuyarak onu bir anda söndürmesi mümkünmü su akan bir muslukdaki suyu okuyarak durdurabilirmi masanın üstündeki A4 kağıdını her hangi bir tılsım kullanarak yada okumayla hareket ettirmek mümkün mü yani itekleyici bir rüzgar oluşturmak yada rüzgara yön vermek yani 4 element bunlardan her hangi biri için dua varmı bardakdaki suya okuyup üflesen misal su fokurdamaya başlarmı yani ne demek istediğimi anlamıssınızdır biraz daha insanlarla ilgili aşk muhabbet değilde maneviyat için bir tılsım dua yada vefk varmı yada varda ben mi rastlamadım? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merak Ettiğim Birşey Varİslami olarak fiziki müdahelelere yönelik dualara başvurulmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ama ahura mazdacıların bir tılsım ile bir tükürüp boynu bükük kuru çiçegi kısmen yeşertip diktiğini felan duymuştum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merak Ettiğim Birşey Varindigo Nickli Üyeden Alıntı İslami olarak fiziki müdahelelere yönelik dualara başvurulmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ama ahura mazdacıların bir tılsım ile bir tükürüp boynu bükük kuru çiçegi kısmen yeşertip diktiğini felan duymuştum ![]() ![]() hmm doğrudur anladım bilgi için çok çok teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
|