Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başiniz, dara, düşerse

Başiniz Dara Düşerse.........

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başiniz Dara Düşerse.........

Sevgili arkadaşlar
size bizzat kendim alışkanlık haline getirip şeyhimden örendiğim bir imdat duası yazacağım
bunun sayısız mücizelerini gördüm ve bu yüzden burda sizlerle paylaşmak istedim Ama arkadaşlar sizden ricam bu duayı inançla okuyun yeminle söylerimki ben her zorda kaldığımda Allahtan bir yardım gelmeden geçmeyeceği durumlarda bu duayı okudum ve o sıkıntıdan kurtuldum
en son mucizesinide geçen sene örettiğim bir arkadaşım beni arayarak ehliyet sınavına girdiğimde önce evden çıkarken sonra sınıfa girerken daha sonrada sınav kağıdımı doldururken bu duayı okudum ve bir tek sefer bile açıpta okumadığım ders kitabını bir tek gün çalışmadığım sınavın 3 dersinide 90 üzeri sonuçla kazandım dedi

neyse ben kalpten inandığım ve mucizelerini defalarca gördüğüm bu duayı yazıyorum benim gibi kalpten inanıp okuyan arkadaşlarında mucizesini kesinlikle görecektir

dua şudur

3 Kez Üst Üste Okunacak

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Destur
SAİ TULKİ CEMİA ŞEYH ABUDULKADİRİ GEYLANİ
ŞEYH AHMEDİ RUFAİ
ŞEYH NAKŞİBENDİ KADESALLAHU SİRE

Daha Sonrada Şu Şekilde Dua Edilir

Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adı ile başlarım
Ey Rabbim Zulmetmekten Zulme Uğramaktan Cahillikte Bulunmaktan veya Herhangi bir Cahilin Tecavüzüne Maruz Kalmaktan Sana Sığınırım
Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adı ile başlarım
Günahtan Dönüş ve İbadete Yöneliş Ancak ALLAH'ın Gücü ve Kuvveti ile olur ALLAH'ın adı ile başlarım Güvenmek Sadece ALLAH'adır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com