![]() |
Kulak Yanmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kulak YanmasiSize bir soru ve lütfen yardimci olun ![]() Ve kezinlikle simdiki yazacaklarimi alaya almayin ve dalga gecmeyin ![]() Benim 9 aydir bir hanim efendiyle beraberligim var ![]() ![]() Ve 9 aydir sag ve sol kulaklarim yaniyor ![]() O nezaman bana yalan söyledigi zaman, veya okulunda nezaman ailesinden olmayan bir erkek adama sarilsa ![]() ![]() ![]() Bir zaman kavga edip ayrilmisdik, ve o bir erkekle bulusmusdu, o an hem sag kulagim yaniyor ve o an ayriyetden kalbim yanmaya basliyor ![]() Bu 9 aydir böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyelimki bir erkek adama telefon aciyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun yüzlerce izpat edebildigim saati saaatine söyledigim kanitlar var ![]() Cok nadir sol kulagim yaniyor ![]() ![]() ![]() Ama sol kulagim niye yaniyor onu bilmiyorum ![]() Ayritden artik bu olaydan kurtulmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Lütfen bana yardimci olun ve kezin dalga gecmeyin, cünkü cok ama cok göz yasi dökdüm, cünkü dogrulari hizetdigim ve gördügüm icin ![]() Ayrica sol kulak yanmasi neden dir diye bilen varmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Kulak Yanmasi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kulak Yanmasimeco20 Nickli Üyeden Alıntı Size bir soru ve lütfen yardimci olun ![]() Ve kezinlikle simdiki yazacaklarimi alaya almayin ve dalga gecmeyin ![]() Benim 9 aydir bir hanim efendiyle beraberligim var ![]() ![]() Ve 9 aydir sag ve sol kulaklarim yaniyor ![]() O nezaman bana yalan söyledigi zaman, veya okulunda nezaman ailesinden olmayan bir erkek adama sarilsa ![]() ![]() ![]() Bir zaman kavga edip ayrilmisdik, ve o bir erkekle bulusmusdu, o an hem sag kulagim yaniyor ve o an ayriyetden kalbim yanmaya basliyor ![]() Bu 9 aydir böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyelimki bir erkek adama telefon aciyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun yüzlerce izpat edebildigim saati saaatine söyledigim kanitlar var ![]() Cok nadir sol kulagim yaniyor ![]() ![]() ![]() Ama sol kulagim niye yaniyor onu bilmiyorum ![]() Ayritden artik bu olaydan kurtulmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Lütfen bana yardimci olun ve kezin dalga gecmeyin, cünkü cok ama cok göz yasi dökdüm, cünkü dogrulari hizetdigim ve gördügüm icin ![]() Ayrica sol kulak yanmasi neden dir diye bilen varmi? arkadaşım kulak yanması seni andıklarında olur bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|