![]() |
Bugünkü Dersimiz Çok Önemli Mutlaka Okuyunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugünkü Dersimiz Çok Önemli Mutlaka Okuyunuzmerhaba arkadaslar ben bu dersi bi arkadasımdan aldım ve hergün yapmaya calsıyorum sizinlede paylaşmak istedim yazıları ama ders aynı olduğu için acıklmaları silmedim ALLAHIM'a emanet olun ![]() Sevgili kardeşim ![]() ![]() ![]() Yüce Mevlamızı yanlış tanıyor, O'ndan ümidinizi kesiyorsunuz ![]() ![]() Gerçek manada eğer O'na sığınıp tüm işlerinizi O'na havale ederseniz, tüm sebepleri ortadan kaldırıp her şeyin hayrın ve şerrin O'nun eseri olduğunu kabul eder ve O'nun asla ama asla kuluna Zulmetmediğini, asla ve aslan kuluna faydası olmayan herhangi bir olayı yaratmadığını bilir ve buna göre davranırsanız işte o zaman halkın ve sebeplerin ortadan kalktığına şahit olacaksınız ![]() Bu düşüncelerinizin kaynağı imanınızın zayıflığı ve nefsin ve şeytanın binbir vesvesesinden kaynaklandığını bilmenizde yarar var ![]() Eğer; bu düşüncelerinizden kurtulup hayatınızın disiplin altına girdiğini ve çevrenizdeki olumsuz olayların dağılmasını canı gönülden istiyorsanız size çare olarak sunacağım virdimiz var ![]() İstersen bu günlük yapılan virdi yapıp bu olumsuz duygu ve düşüncelerinden kurtulabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Yaparsan bir hafta on gün gibi kısa bir süre içerisinde değişiklikleri hissedeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük derse gelince şöyleki; ************************************************** ****************************** *** Eûzubillahimineşşeytânirracîm ![]() ![]() Niyet ettim Allah rızası için bugünkü dersimi yapmaya ![]() 33 Bismillahirrahmânirrahîm ![]() 33 Esteğfirullah el azîm ![]() 33 Allahümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammed ![]() 3 Fatiha 3 İhlas 3 Felak 3 Nas 3 Ayetel Kursî 3 İnşirah (Bilenler Okuyacak ![]() 33 Lâilâheillâllâh 33 Allah 33 Hû 33 Hay 33 Yâ Hak 33 Yâ Kayyûm 33 Yâ Kahhâr Yapmış olduğum dersimden meydana gelen sevabı; Peygamberimiz Efendimiz S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 33 Destur Yâ Hazreti Allah 33 Şefaat Yâ Resulallah AMİN: İstenilen dua yapılır ![]() ************************************************** ****************************** ******* Dersin amacına gelirsek ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Hamd ALLAH’a mahsustur… Selat ve Selam O'nun sevdiği Resulüne Ollsun ![]() Bu asrın… 2000 li yılların en büyük mucizesiİ… Ey! Yaratcının güzel sanatı… Ey! Sevgili Kardeşim… Bu bir derstir ve, 2000 li yıllar için düzenlenmiş, bu çağda Ledünni ilmini tahsil ettiren, duygu ve düşüncede, manevi sevgi ve sırlar âlemine götüren, gizli ilim ve güçlerle buluşturan, Hallerle ilgili eğitim kitaplarının ön sözü, ilk sayfası gibidir… Bu ders, çağın zahiri ve manevi bilgilerini hale çeviren, elde edilen hallerin bilgileriyle buluşturan, şiddet ve ahlaki çöküntüleri yok eden, sürekli sevgi ve şefkat üreten, 2000 li yılların en büyük mucizesi, bu asrın en büyük şaheseridir… Bu dersi her gün okur ve yaparsanız, manevi hal eğitim kitaplarının sayfalarını birer birer çevirerek okumuş olacak, her sayfanın bilgi ve halini elde edeceksiniz… Dersinizi yaparsanız, önce kendi iç âleminizdeki ilminizle buluşacak, kendinizi tanıyacaksınız… Sonra yaratılan her şeyin bir harf, bir kelime olduğunu ve cihan kitabını oluşturduğunu anlayacak, Hakkın san’atını, muazzam eserlerini, muhteşem ilim ve güzelliklerini görecek, Rabbinizi tanıyacaksınız… Dersinizi yaparsanız… Kendinizi ve Rabbinizi tanırsınız… Rabbinizi tanırsanız… O’ nu sever, tüm yaratıklarına şefkat gösterirsiniz… İçinizdeki Gurur, Kibir, Riya, Hased ve Şiddet gibi duygular yok olur… İçki ve kumar masalarından kaçarsınız… Silah, vurgun, terör ve zinayı bir anda silip atarsınız… Önce kendinizle, sonra aile ve içinde bulunduğunuz toplumla barışır, huzurlu yaşarsınız… Vatanını, Devletini, Ordu ve milletini seven, hep onların yanında olmayı düşünen, onları baştan sona kutsal kabul edip, dualarını esirgemeyen, güvenilir bir kişi, hayırlı bir evlat olursunuz… Bu saydıklarımız ilk başta anlaşılmaz bir hayal gibidir… Ama vardır… O nun için bu asrın en büyük mucizesidir… Manevi büyük bir güçle desteklidir… Zahiri akıl ve ilimle izahı mümkün değildir… 2000 yılından bu yana, milyonlarca kardeşimiz bu güzellikler içinde yaşıyor ![]() ![]() ![]() Sözlerimizi, zararlı cemaatlarla kıyaslamayın… Topluma ve ülkeye zarar veren hiçbir cemaatlarla benzer yönümüzün olmadığını bilin ![]() ![]() ![]() Bireyin duygu ve düşüncelerini eğiten, topluma faydalı, olgun hale getiren, bir Hal ilmidir… Bu ilim, Hakkı ve Halkı sevmeyi öğretir ![]() ![]() ![]() Bu ilim, söz, fiil, duygu ve düşüncelerde, vatana ve millete sürekli iyilik üretir… Dersi deneyin… Yapın… Yapmazsanız dualarımız yine sizlerle olacaktır… Ama asla dil uzatmayın… Okuyan arkadaşlar burada yorumlarını ve tecrübelerini paylaşırsa diğer arkadaşlarımızada tecrübe olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|