![]() |
Etli - Biberli Pay Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli - Biberli Pay TarifiMalzemeler : 5 adet yufka 675 gr kuşbaşı 2 çorbakaşığı un 2 adet sivribiber 200 gr dolma fıstığı 2 çorbakaşığı soya sosu 1 çorbakaşığı zeytinyağı 2 çorbakaşığı eritilmiş tereyağ 1 ![]() karabiber 4 Kişilik Yapılışı : Fırını 190 derecede 10 dakika kadatr ısıtın ![]() ![]() Tereyağ veya margarinle zeytinyağını bir kaba koyun, içine unlu etleri iave ederek 5-6 dakika çevirin ![]() ![]() ![]() Etleri derin bir kaba alın ve üzerlerine ince doğranmış yufkaları koyun ![]() ![]() ![]() AFIYET OLSUN! |
![]() |
![]() |
|