![]() |
Mantarlı Pilav-2- Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Pilav-2- TarifiMalzemeler : 250 gr mantar temizlenir ince kıyılır 2 su bardağı Amerikan pirinci 3 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kuş üzümü (önceden ayıklanmış yıkanmış) 1 çorba kaşığı dolma fıstığı 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı (silme) yeni bahar 1 çay kaşığı (silme) karabiber 1 çay kaşığı (silme tarçın, arzuya göre tuz) 3 su bardağı et suyu veya kaynar su 1 kuru soğan Yapılışı : 3 kaşık tereyağı eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|