Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arapkir, kızarması, tarifi

Arapkir Kızarması Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arapkir Kızarması Tarifi









Malzemeler :



2 kg kemikli et, kuzu budundan
3 adet soğan , ince doğranmış
3-4 yemek kaşığı salça
125 gr margarin
1 kutu yoğurt
karabiber
tuz



Yapılışı :



Margarini ılıtıp, yumuşatın Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin Yanında pilav ile servis yapın

AFIYET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.