![]() |
Pakistan Usulü Piliç Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pakistan Usulü Piliç Eti Tarifi[/b] Malzemeler • 2 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci • 2 diş sarmısak ince doğranmış • 1 çay kaşığı rezene tohumu • 1/2 çay kaşığı tuz • 1/2 çay kaşığı toz kırmızı biber • 1/2 çay kaşığı kırmızı biber • 1/2 çay kaşığı çekilmiş zerdeçal • 1/4 çay kaşığı kimyon • 1/4 çay kaşığı toz karabiber • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 4 parça Keskinoğlu piliç eti (but veya ön kol) • 1 adet doğranmış soğan • 1 çay bardağı su • 1 demet maydanoz Tarif Sarımsak, rezene, tuz, kırmızı biber, zerdeçal, kırmızı biber, kimyon ve karabiberi küçük bir kaseye koyun ve bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|