![]() |
SariŞin Fikralari |
![]() |
![]() |
#1 |
kara_gozlu
|
![]() SariŞin Fikralariaraba Temel bir gün kahvenin önüne kırmızı spor bir arabayla gelir kahveye girince Dursun sorar -ula Temel bu arabayı nerden aldın -oturun etrafıma da anlatayım der temel herkez birikir etrafa -bi gün otoban da otostop çekiyodum güzel bi sarışın durdu bu arabayla üstünde bi mini etek bir de mayo gibin bir üstü vardı beni tenha ormanlık bir yere götürdü ve önce bikiniyi sonra mini eteği çıkardı ve bana benden ne istersen alabilirsin dedi ben de arabayıaldım dedi temel sonra dursun atladı -zaten mini etek de sana yakışmazdı temel… Esmer Kızıl ve Sarışın Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar ![]() ![]() "Atla ![]() ![]() Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış ![]() ![]() ![]() Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler; "Hadi atla ![]() ![]() "Atlamam ![]() ![]() İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Çatıda sadece sarışın kalmış ![]() "Atla, atla ![]() ![]() Sarışın; "Kesinlikle atlamam ![]() ![]() ![]() itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz ![]() ![]() Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sarışın Dedektifler Üç sarisin detektif olmak üzere polis teskilatina müracaat etmisler ![]() Yapilmasi icap eden bir sürü imtihandan birini idare etmek de Komiser Kâzim'a düsmüs ![]() Kiz söyle bir durmus ve "Çok kolay" demis "Adam tek gözlü" Komiser Kâzim resime bakmis ve "Kizim bu resim profilden, yani yandan çekilmis ![]() ![]() ![]() ![]() bir cevap ver" Ikinci kiz "Bu adami tanimak çok kolay" demis "Çünkü adamin tek kulagi var" Komiser Kâzim "Kizim" diye bagirmis "Bu resim profilden dedik yaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kâzim üçüncü kiza "Kizim lütfen akilli bir cevap vermeye çalis ![]() ![]() ![]() Komiser Kâzim saskin, saskin resime bakmis ama adamin lens takip takmadigini bir türlü anlayamamis ![]() ![]() Komiser Kâzim üçüncü kiza hayranlik içinde "Aferin be kizim" demis "Dogru bilmisin ![]() "Tek gözlü, tekkulakli bir adamin gözlük takacak hali yok ya !!" Sarışın Banka Soyarsa Sarışın ile esmer de, köşeyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermişler ![]() ![]() Sabah masanın üzerine kağıtları sermiş, soygunu tüm ayrıntıları ile sarışına anlatmış: - "İyi anladın değil mi ?" diye de sormuş ![]() ![]() ![]() ![]() Binmişler arabaya, gitmişler bankaya ![]() ![]() 5 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esmer korkmaya baslamış ![]() ![]() Önde sarışın elinde bir ip ![]() ![]() Arkasından güvenlik görevlisi "DUR" diye bağırarak ateş ediyor ![]() ![]() Sarışın arabaya atlamış ![]() - "Bir de bana planı tam anladığını söylemiştin ! ![]() ![]() - "Anladim tabii ![]() ![]() ![]() - "Ben sana GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ BAĞLA, KASAYI BOŞALT demistim gerzek |
![]() |
![]() |
|