Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fikralari, sarişin

SariŞin Fikralari

Eski 08-30-2007   #1
kara_gozlu

SariŞin Fikralari

araba

Temel bir gün kahvenin önüne kırmızı spor bir arabayla gelir kahveye girince Dursun sorar
-ula Temel bu arabayı nerden aldın
-oturun etrafıma da anlatayım
der temel herkez birikir etrafa
-bi gün otoban da otostop çekiyodum güzel bi sarışın durdu bu arabayla üstünde bi mini etek bir de mayo gibin bir üstü vardı beni tenha ormanlık bir yere götürdü ve önce bikiniyi sonra mini eteği çıkardı ve bana benden ne istersen alabilirsin dedi ben de arabayıaldım
dedi temel sonra dursun atladı
-zaten mini etek de sana yakışmazdı temel…

Esmer Kızıl ve Sarışın
Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlarCatıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, çatıya doğru seslenmişler;
"Atla Bu tek sanşımız"
Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış Tam çarşafa gelirken, itfaiyeciler birden çarşafı kenara çekmişler Esmer kız domates salçası gibi yere yapışmış
Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler;
"Hadi atla Yoksa kurtulamayacaksın" Kızıl saçlı aşağıya bağırmış;
"Atlamam Biraz once yaptığınız gibi çarşafı çekersiniz siz"
İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz Biz sadece esmerler icin bunu yaparız" Boyle söylenince, kızıl saçlı da kendisini çatıdan aşagıya bırakmış Itfaiyeciler esmer kızda oldugu gibi yine aniden çarşafı kenara çekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş
Çatıda sadece sarışın kalmış itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi;
"Atla, atla Yoksa yanarak oleceksin"
Sarışın; "Kesinlikle atlamam İki arkadaşım atladığında çarşafı çektiniz Ben atlarken de çekersiniz"
itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz Söz veriyoruz"
Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum şimdi çarşafı yere bırakın ve etrafından çekilin

Sarışın Dedektifler

Üç sarisin detektif olmak üzere polis teskilatina müracaat etmisler
Yapilmasi icap eden bir sürü imtihandan birini idare etmek de Komiser Kâzim'a düsmüs Komiser Kâzim birinci kiza bes saniye müddetle bir dosyadan çikarttigi bir resmi göstermis ve "Söyle kizim" demis "Bu bir suçlunun resmi, bu adamin bariz ne özelligi var? Bunu ileride nasil tanirsin?"
Kiz söyle bir durmus ve "Çok kolay" demis "Adam tek gözlü" Komiser Kâzim resime bakmis ve "Kizim bu resim profilden, yani yandan çekilmis Tabi tek göz göreceksin" demis ve ayni resimi ikinci kiza gösterip ayni suali sormus ve "Bana bak" diye ilave etmis "Dogru dürüst
bir cevap ver"
Ikinci kiz "Bu adami tanimak çok kolay" demis "Çünkü adamin tek kulagi var" Komiser Kâzim "Kizim" diye bagirmis "Bu resim profilden dedik yaa!Adamin suratinin öbür yanini göremiyoruz Onun için kaç gözü, kaç kulagi oldugunu bilemeyiz"
Kâzim üçüncü kiza "Kizim lütfen akilli bir cevap vermeye çalis Beni çildirtma Bu adamin bariz özelligi nedir, bu adami ileride nasil tanirsin?" diye sormus Kiz "Bu adam lens takiyor" diye cevap vermis
Komiser Kâzim saskin, saskin resime bakmis ama adamin lens takip takmadigini bir türlü anlayamamis Merak etmis adamin dosyasini açip okumus, dosyadaki bilgiye göre hakikaten adam lens takiyormus
Komiser Kâzim üçüncü kiza hayranlik içinde "Aferin be kizim" demis "Dogru bilmisin Simdi söyle bakalim bu adamin lens taktigini resimden nasil anlayabildin?" Kiz "Çok kolay" diye cevap vermis:
"Tek gözlü, tekkulakli bir adamin gözlük takacak hali yok ya !!"

Sarışın Banka Soyarsa

Sarışın ile esmer de, köşeyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermişler Esmer bütün gece oturup plan yapmış

Sabah masanın üzerine kağıtları sermiş, soygunu tüm ayrıntıları ile sarışına anlatmış:

- "İyi anladın değil mi ?" diye de sormuş "Burası küçük bir semt bankası Bir tek güvenlik görevlisi var İşi üç dakikada bitirirsin, ben seni arabada bekleyeceğim"

Binmişler arabaya, gitmişler bankaya Esmer motoru çalışır tutarak direksiyonda beklerken, sarışın bankaya girmiş
5 dk geçmis 10 dk geçmis 15 dk geçmis

Esmer korkmaya baslamış Tam gaza basıp kaçmaya karar vermişken, bankanın kapısı büyük bir gümbürtüyle sonuna kadar açılmış

Önde sarışın elinde bir ip İpin ucuna kasa baglanmış, sürükleye sürükleye arabaya koşmaya çalışıyor

Arkasından güvenlik görevlisi "DUR" diye bağırarak ateş ediyor Ama koşamıyor çünkü pantolonu ve iç çamaşırı dizlerinden aşağıya inmiş

Sarışın arabaya atlamış Esmer gaza basmış ve öfkeyle seslenmiş:

- "Bir de bana planı tam anladığını söylemiştin ! "
- "Anladim tabii"
- "Ben sana GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ BAĞLA, KASAYI BOŞALT demistim gerzek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com