![]() |
Levrek Buğulama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek Buğulama Tarifi[/b] Malzemeler • 45 g (3 çorba k ![]() • 750 g levrek filetosu (150 g`lık 5 parça halinde) • 1 limon (kabuğu soyulup, halka dilimlenmiş) • 1 demet maydanoz (yarısı ince kıyılmış, kalan yarısı dalları üzerinde bırakılmış) • 2 defne yaprağı (5 parça halinde kesilmiş) • 200 g (2 orta boy) domates (kabukları soyulup, çekirdekleri temizlendikten sonra halka doğranmış) • 1 sivribiber (sap ve çekirdekleri temizlendikten sonra • 5 parça halinde kesilmiş) • 1/2 çay k ![]() • 5 çorba k ![]() • 60 ml (1/4 su bardağı) balık suyu (beyaz etli balık kafa ve kılçıklarının suda 20 dakika haşlanması ile elde edilmiş) • 5 çorba k ![]() Tarif 2 çorba kaşığı Sana`yı bir kapta eritin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|