Piliç Sarma Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Piliç Sarma Tarifi[/b] Malzemeler • 2 adet piliç biftek • 1 adet havuç • 6?7 sap maydanoz • 1 çorba kaşığı sıvıyağ • 2 diş sarmısak • 2 çaykaşığı köri • Tuz • Yağlı kağıt Tarif Piliç biftekleri enlemesine bıçakla ikiye kesin, ama iki parçayı birbirinden ayırmayın, bitişik bırakın Arasına maydanoz yaprakları havuç, köri ve çok az tuz koyup sarın Açılmaması için kürdan saplayın Diğerini de aynı şekilde hazırlayın Üstlerine sıvıyağ sürün Yağlı kağıda sarıp, 220 derece fırına atın 25-30 dakika pişirip, çıkarın![]() |
|
|
|