![]() |
Bademli Armutlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli ArmutlarMalzemeler: 500 ml beyaz şarap 75 gr kayısı reçeli, elekten geçmiş 40 gr şeker 1/4 çay kaşığı tarçın 2 diş karanfil 6 sert armut Portakal kabuğu, ince şeritler halinde 1/2 limonun suyu 3 yemek kaşığı kavrulmuş badem Pişirme Süresi: 40 dakika 6 Kişilik Hazırlanışı: 1 Porsiyon: 125 Kalori ![]() Şarabı, kayısı reçelini, şekeri ve baharatı derin bir tencerede bir taşım kaynatın ![]() Armutları bütün bırakarak soyun, saplarını üzerinde bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis yapmadan hemen önce bademlerle süsleyin ![]() |
![]() |
![]() |
|