Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
2006, pantelleria, passito, rye

Ben Rye Passito Di Pantelleria 2006

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ben Rye Passito Di Pantelleria 2006




* Üretici: : Donnafugata

Rekoltesi: : 2006

Şişe Hacmi: : 75 CL

Ülkesi: : İtalya

TÜr: : Tatlı Beyaz

ÜzÜm TÜrÜ: : Zibibbo (Misket)

Yöresi: : Sicilya

***** oranı %: : 14,50%

Mantar / Vidalı Kapak Bilgisi: : Tabii Mantar

Karakteristik Değerlendirme: : Ben Rye, benzersiz gÜzellikte kehribar sarısı bir renge sahiptir BaşlangıÇtaki kayısı ve şeftali kokularını, beraberinde kuruyemiş, incir, bal, bitki ve mineral aromaları ile birlikte hisettirir Kompleks yapısı sayesinde kendini damakta yoğun hissettiren Ben Rye, uzun bir bitişe sahiptir

Yemek Eşleşmesi: : Tatlılar ya da aperatif olarak tÜketilebilir

Peynir Eşleşmesi: : Mavi damarlı ya da olgun peynirler ile uyumludur

Servis Sıcaklığı: : 14 C

Madalyaları: : Wine Enthusiast '08 95 puan; Vinalies Internationales '08 Vinalies d'Or; Vini d'Italia Gambero Rosso Slow Food '08 Tre Bicchieri; Guida Duemilavini AIS Bibenda '08 5 Grappoli; I Vini di Veronelli '08 Super Tre Stelle Blu; Guida ai Vini d'Italia di Luca Maroni '08 Vino Frutto; Guida Vini Buoni d'Italia '08 Corona

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.