Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
2004, rapsani

Rapsani 2004

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rapsani 2004




Adı :Tsantali Rapsani 2004Kategorisi :Sek Kırmızı ŞarapBölgesi :Yunanistan ÜzÜm Çeşidi :%14 Xinomavro %33 Krossato %33 Stavrato Üretim Yılı :2004***** Oranı :Alc %13 (hacmen)Şişe Hacmi :750 ml%14 Xinomavro %33 Krossato %33 Stavrato ÜzÜmlerinden elde edilir300 litrelik Fransız meşe fıÇılarda olgunlaştırılır %50 yeni fıÇılarda %50 2-3 senelik fıÇılarda yıllandırılır Asgari 6 ay şişede olgunlaştırılır Baharat ve kuru meyve bukeleri taşır
İdeal servis ısısı 18 derecedir KÜmes havanları, hafif baharatlandırılmış kırmızı etler, yoğun ve yağlı peynirler ile iyi uyum sağlar

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.