Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
banagi, tarifi, uluborlu

Uluborlu Banagi Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Uluborlu Banagi Tarifi









Malzemeler :



4 ADET PİDE
2 KG KEMİKLİ KUZU ETİ
TUZ
KARABİBER
2 LT SU



Yapılışı :



Önce su ile eti haşlayın Yeteri kadar tuz ilave ettikten sonra, ayrı bir tabağa, pideleri küçük kareler şeklinde kesinSonra haşlanan eti ve suyunu, tabaktaki kesilmiş pideler üzerine güzelce yayın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.