![]() |
Kısır (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısır (6 Kişilik)Malzemeler: 2 su bardağı ince bulgur 1 demet taze soğan 1/2 demet maydanoz 1/2 demet dereotu 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 çorba kaşığı domates salçası 2 çorba kaşığı biber salça 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 çay kaşığı pulbiber 1/2 çay bardağı zeytinyağı 1 limonun suyu Salata yaprakları HAZIRLANIŞI : Bulguru ayıklayıp, 3 kere yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bulgur soğuduktan sonra ince kıyılmış taze soğan, maydanoz, dereotu, nane, domates, biber salçası, tuz, karabiber, kırmızıbiber, pulbiber, zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip karıştırın ![]() Kısırı salata yaprakları içinde servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|