![]() |
Şaraplı Balık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şaraplı Balık TarifiMalzemeler : 2 kg levrek balığı 2 kg kırlangıç balığı 1/2 kg karides 1 ![]() 3 su bardağı beyaz şarap 2 adet kereviz yaprağı 1 demet maydanoz 2 su bardağı su 2 avuç kapari 1 çorba kaşığı un 5 dilim ekmek 1 çorba kaşığı İngiliz salçası (Worcestershire sauce) tuz, karabiber Yapılışı : Bir tencereye şarap, su, kereviz yapraklan, maydanoz, soğan, tuz, karabiber ile temizlenyip, yıkadığınız balıkları koyun, kuvvetli ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|