![]() |
Üzümlü Hindi Göğsü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Hindi Göğsü Tarifi[/b] Malzemeler • 1 kg Hindi göğüs eti • 200 gr minik soğan • ½ tatlı kaşığı toz şeker • 2?3 yemek kaşığı balsamik sirke • 250 ml portakal suyu • 250 ml tavuk suyu 4 sap fesleğen • 2 adet defne yaprağı • 500 gr karışık üzüm • ½ yemek kaşığı nişasta • 3 yemek kaşığı sıvı yağ • Tuz, karabiber Tarif Tuzlayıp karabiber döktüğünüz eti kızgın yağda kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzümleri yıkayın, tanelerini koparıp çekirdeklerini ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|