![]() |
Bir Forumda Görev Alan Öğretmen |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
Bir Forumda Görev Alan ÖğretmenBir Forumda Görev Alan Öğretmenin Okuldaki Davranışları Öğrenci 1 : Lan versene kalemimi , Öğrenci 2 : Hadi lan o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle düzgün konuşun bakiyim bak sınıftan banlarım sizi Öğretmen yazılıları okuyor , 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() Öğretmen sınıfta ve bir öğrenci geliyor koşarak Öğrenci : Öğretmenim bahçede kavga çıktı , Öğretmen : Banla hepsini Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim Öğretmen : He şey doğru senin banlama yetkin yoktu dimi ,konuyu kilitle ahmete haber ver Öğrenci : Öğretmenim iimisiniz ne konusu ne kilidi ne ahmet i bizim sınıfta ahmet diye biri yok zaten , Öğretmen : Ofss şey pardon tmm sen git ben geliyorum ![]() Forumda adminlik yapan bir öğretmen Adminlerden asistanlık isteyince asistanlık işin çok uzarya hani birde kızarlar Öğrenci : Öğretmenim hani beni spor kolu başkanı yapıcaktınız Öğretmen : Başvurunu yaptın mı Öğrenci : Evet Öğretmen : Ben size başvuru yaptıysanız asistanlık istemek yok kızarım demedim mi Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim ne asistanlığı , siz öyle bişey demediniz, Öğretmen : Nasıl demedim forum kurallarını ve mod başvurusunu okumadın mı Öğrenci : Öğretmenim ne diyorsunuz hiçbirşey anlamıyorum Öğretmen : Şey ya anla işta başkanlık istemek yok demedim mi ben sana başkanlık kurallarını okumadın mı otur yerine , Öğrenci : ama öğretmenim Öğretmen : Sus birde karşılık veriyor 2 gün banlısın Öğrenci : Öğretmenim ban ne demek Öğretmen : Neyse boşver sen banın ne demek olduğunu, otur yerine ve dersine çalış hadi Bekçi ile Öğretmen arasında geçen konuşma Bekçi : Hayırlı sabahlar öğretmen bey/hanım Öğretmen : Hayırlı forumlar bekçi efendi Bekçi : Ağğğyyy anlayamadım Öğretmen : He şey pardon sana da hayırlı sabahlar Müdür ile müdür yardımcısı arasında geçen konuşma , müdür bir forumun admini yardımcı ise bir forumda yönetici M ![]() ![]() Müdür : Gel bakalım içeri M ![]() Müdür : ben sizi kaç kere uyardım yönetici olmanız üyelere istediğiniz gibi davranma hakkını vermez M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müdür : Ne admini ne zırvalıyorsunuz ![]() M ![]() Müdür : Siz bana ne bakıyorsunuz anlayın işte yardımcı olmanız öğretmenlere istediğiniz gibi davranmanız anlamına gelmez M ![]() Müdür : O tür üyeleri bana bildirin ban cezası verelim M ![]() Müdür :Ya ofss sen ne ***** kadınsın be yok öyle bişey yanlış söyledim anla işte ![]() M ![]() ![]() ![]() Müdür : Cehennemin dibine kadar yolun var süresiz bannnn |
![]() |
![]() |
|