![]() |
Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz?Bu yaziyi ilgi cekici buldugum icin bir Reiki forumundan alintiladim ![]() sevgili özcan benim ailem dindardır,ilk rekiye uyumlandığımda,hepsine,reikinin ne olduğunu o zamanki bilgilerim ışığında anlattım ![]() ![]() ![]() ![]() şifa ışığı hz ademden beri var ![]() hz ![]() yaradan nurunu hz ademin alnının ortasına koymuş ![]() hz adem: yarab nurunu öyle bir yere koy ki ben onu fiziksel gözlerimle göreyim,demiş ![]() bunun üzerine yaradan, sağ elin başparmağına hz muhammedin nurunu, sağ elin işaret parmağına hz aliniin nurunu, sağelin orta parmağına hz fatımanın nurunu sağ elin yüzük parmağına hz hasanın nurunu, sağ elin küçük parmağına hz hüseyinin nurunukoymuş sol elin baş parmagına hz muhammedin nurunu sol elin işaret parmağına hz alinin nurunu sol elin orta parmağına hz fatımanın nurunu sol elin yüzük parmağına hz osmanın nurunu sol elin küçük parmağına ise hz ömerin nurunu koymuş ve insanları şifacılıkla ödüllendirmişç bunu bana kendiside şifacı olan anneannem anlatmıştı,gençtim,içimden bizim üfürükçü iyi anlattı dedim ve unuttum ![]() ![]() ALINTIDIR! Siz ne dersiniz bu konuda? |
![]() |
![]() |
![]() |
Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz?hz ![]() yaradan nurunu hz ademin alnının ortasına koymuş ![]() hz adem: yarab nurunu öyle bir yere koy ki ben onu fiziksel gözlerimle göreyim,demiş ![]() bunun üzerine yaradan, sağ elin başparmağına hz muhammedin nurunu, sağ elin işaret parmağına hz aliniin nurunu, sağelin orta parmağına hz fatımanın nurunu sağ elin yüzük parmağına hz hasanın nurunu, sağ elin küçük parmağına hz hüseyinin nurunukoymuş sol elin baş parmagına hz muhammedin nurunu sol elin işaret parmağına hz alinin nurunu sol elin orta parmağına hz fatımanın nurunu sol elin yüzük parmağına hz osmanın nurunu sol elin küçük parmağına ise hz ömerin nurunu koymuş ve insanları şifacılıkla ödüllendirmişç cok ılgınc ılk defa duydum ama etkıleyıcı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|