![]() |
Kundalini Meditasyonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kundalini MeditasyonuKundalini Meditasyonu Kundalini Meditasyonunu uygularsan sallanmaya izin ver, onu yapma ![]() ![]() ![]() Onu zorlarsan bir egzersize; bedensel bir kültürfizik çalışmasına dönüşecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ‘sallan’ dediğimde şunu söylemeye çalışıyorum; katı, taş gibi varlığını temellerine kadar öylesine sallamalısın ki, sıvı, akışkan hale gelsin; erisin, aksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YÖNERGELER Bu meditasyonu destekleyen müzik ve her aşamanın başlangıcında çalınan sinyal, Osho’nun rehberliğinde bestelenmiştir ![]() ![]() ![]() Birinci Aşama: 15 Dakika Gevşe ve tüm bedeninin sallanmasına izin ver, enerjinin ayaklarından yukarı doğru yükseldiğini duyumsa ![]() ![]() ![]() İkinci Aşama: 15 Dakika Dans et…içinden geldiğince ve bırak bütün beden canı nasıl istiyorsa öyle devinsin ![]() Üçüncü Aşama: 15 Dakika Gözlerini kapa ve kımıldama, ayakta yahut oturarak…içeride ve dışarıda olanlara tanık olarak ![]() Dördüncü Aşama: 15 Dakika Gözlerin kapalı olarak hareketsiz yere uzan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kundalini Meditasyonu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kundalini Meditasyonumasterjet Nickli Üyeden Alıntı Birinci Aşama: 15 Dakika Gevşe ve tüm bedeninin sallanmasına izin ver, enerjinin ayaklarından yukarı doğru yükseldiğini duyumsa ![]() ![]() ![]() ------------ masterjet arkadasim güzel bilgiler icin tesekkürler ![]() bedenimin sallanmasina müsade ettim,inanilmaz güzelikte enerji icime dolmaya basladi,bir süre sonra bilhassa karin bölgemde birikmis negatif enerjiyi tepe tac cakradan cikardi atti,cok güzel bir metodu sayende ögrendim ![]() herkese tavsiye ederim ![]() Allah razi olsun senden ![]() |
![]() |
![]() |
|