Enerji Arttırma Yöntemi |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Enerji Arttırma YöntemiŞimdi Bu tekniği yapabilmek için enerjinizi hissedebilmeniz lazımdır Vcudunuzdaki enerjiye yoğunlaşın ve vcudunuzdaki enerinin Çoğaldığını İmaje edin Hiç Durmadan ÇoğalıyorHer Yerimiz Mavi Mavi ParlıyorBurda Mavi rengi örnek olarak verdim istediğiniz rengi seçebilirsiniz Hangi Rengi seçtiyseniz enerjinizi çoğaldığını ve tüm vcudunuzu kapladığını ve o renkte ışıl ışıl parladığını düşünün enerjiniz Artacaktır Benim uyguladığım başka bir yöntem daha var Onuda sizlere sunayım Fakat doğada olmanız lazım yani doğa ile iç içe olabileceğiniz ve rahatsız edilmeyeceğiniz güzel bir yer lazım Böyle bir yerde iseniz gözlerinizi kapatarak veya Açık bırakarak nasıl iyi hissediyorsanız Ellerinizi yukarı bulutlara doğaya doğru kaldırın yukarı Saf bir Mavi Işığın ellerinizden tüm bedeninize doğru çektiyinizi ve yayıldığını düşünün o enerjinin Çekebildiyiniz kadar doğadan o saf enerjiyi çekin bu yöntem ile fakat burdada Mavi rengi örnek olarak Verdim İstediğiniz rengi seçebilirsiniz Ancak Önemli not olarak Şunu belirteyimki kendinizi asla çok enerji ile doldurmayın eğer kendinizi fazla enerji ile doldurursanız rahatsız olursunuz Kendinizi İçi enerji dolu Pil gibi düşünmeyin Enerjinizi Yarım doldurun biraz yani az doldurun asla kendinizi Fullemeyin =) Eğer kendinizi fazla enerji ile doldurursanız rahatsızlıklar duyarsınız Sevgiyle Asema |
|