Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
isteyenler, kundalini, reikiye, uyumlanmak

Kundalini Reiki'ye Uyumlanmak İsteyenler

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kundalini Reiki'ye Uyumlanmak İsteyenler

Selam arkadaşlar bilirsinizki enerji sistemlerine uyumlanmadan enerji yollayamayız onun için kundalini reiki ye uyumlanmak isteyen arkadaşları uyumlayabilirim
çalışma 3 aşamadan oluşacak ve artık sizde bir şifacı olacaksınız uyumlanan arkadaşların
sadece enerjinin vede iyileştirdiği kişilerin teşekkürlerinin tadını çıkaracaklar
özelden ulaşırsanız gün saat belirleyebiliriz iyi forumlar (reiki okullarında 350tl civarıdır)
neden para almıyosun diyen arkadaşlara hesap nosu verecem illede para verecekseniz alayım

YAPILAN ÇALIŞMANIN HAZIRLIKLARI
İlk olarak ılık bir duş alınız
sonra karanlık sessiz soğuk olmayan ve elektıronik aletlerin fişinin çekili olduğu bir odaya geçiniz yatağa sırt üstü uzanıp gözlerinizi kapatınız avuç içleri tavana bakacak şekilde iki yanınıza açınız vede dan gelen kundalini reiki 123 seviye artık hangiini alıyosanız uyumlamasını kabul ediyorum diye kendi duyabileceyiniz ses tonu ile 3 kere sesli olarak tekrarlayın vede nefesinizi burnunuzdan alarak karnınızın şişmesini sağlayın ağzınızdan vererek karnınızın inmesini sağlayın ve enerjiye kendinizi açın kendinizi yatakta meditasyon pozizyonunda oturuyo benimde sizin başınıza dokunarak enerji verdiğimi 5sn boyunca imaje edin nefesi nekadar hızlı alırsanız enerji de okadar fazla gelir 5/10 dk içinde sizi saran bir enerji ile başbaşa kalacaksınız gözlerinizi açmayın korkmayın eyer 10dk içinde bişi hissetmezseniz kalkın takrar yatın kelimeleri tekrar edin 30dk boyunca bu enerjiyi çekin sonra yatakta oturun vede 5dk dinlenin
NOT:arkadaşlar msn den nasıl oluyo diye sormayın açıklamasını yukarıda yaptım 1 kişiyi uyumlamak 30dk bunları anlatmak 15 saatimi alıyo diyer arkadaşlara haksızlık etmeyelim vede beni yormayın lütfen uyumlanan arkadaşların yaşadıkları aşağıda yazıyo oradan uyumlamada yaşananları takip edebilirsiniz vede buraya uyumlanmak istiyorum diye yazmayın özelden pm atın gün saat belirleriz vede bilgilerini vermiyen arkadaşlara uyumlama yapmıyacağım evinize nasıl adres ve bilgilerinizi yermeden mektup gelmiyo buda aynı şey kişiye yaşını soruyorum ne yapacaksın diyo nedede sehiriniz diyorum neden soruyosun diyo arkadaşlar ben kime nereye yollicam bu uyumlama enerjisini bu tip yaklaşımda bulunan arkadaşları reddedicem bilgilerini yalnış veren arkadaşlarında sorumlulukları kendilerine ayittir uyumlanan arkadaşlara bunun bi oyun olmadığını belirttim hissettikleri karşısında bana %100 hak verdiler birde lütfen evrensel enerji konusunda bilgi sahibi arkadaşlar gelsin olmayanların araştırmalarını talep ediyorum 1 kişi 2 saatimi alıyo lütfen bu konuda hassas olalım iyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com