![]() |
Psişik Korunma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psişik KorunmaTarihin her döneminde, anlayışıyla, bilgisiyle, uygulamalarıyla yaşadığı çağın inanç ve değerlerinin, bilimsel kabullerinin önünde gitmiş filozoflar, din adamları, bilim adamları, şifacılar vs ![]() ![]() Öncül fikirler ve uygulamalar başlangıçta dışlansa veya çok az bir insan tarafından benimsense bile pratikteki faydaları görüldükçe, başka insanlar tarafından da deneyimlendikçe geniş bir kitlenin inanç ve değerleri haline gelir ![]() Psişik korunma konusu da aynen böyle bir tarihçeye sahiptir ![]() ![]() ![]() Bu konu ile ilgili hiçbir şey bilmiyor olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() “ Beni kesinlikle tüketen bir arkadaşım var ![]() ![]() “ Yeni bir eve taşındım, bu evde kendimi çok rahatsız hissediyorum ![]() “ İşyerimdeki toplantılardan tükenmiş bir şekilde çıkıyorum ![]() “Falancalar bizdeydi onlar gittikten sonra evde bıraktıkları ağır hava içimizi bunalttı ![]() “ Bu müşterim yanımdan ayrıldıktan sonra bir parçasının bana yapıştığını hissediyorum ![]() “ Benden nefret eden bir kişi var ve düşüncelerini sürekli kafamın içinde hissediyorum ![]() “Bir ortama girdiğimde oradaki insanların mutlu mu sinirli mi olduğunu hemen anlıyorum ![]() “ Kent dışında yaşıyorum ve ziyarete geldiğimde kentteki titreşimler beni âdeta boğuyor ![]() “ Yoğun saatlerde otobüse binmek beni tamamen bitiriyor ![]() “Ne zaman bir hastaneye gitsem bütün enerjimin tükendiğini hissediyorum ![]() “Kavga eden insanlara, sinirli insanlara tahammül edemiyorum ![]() Bu ve benzeri hissedişler enerji ve ortamlara olan doğal duyarlılığımızdan kaynaklanır ![]() Her insan bir ölçüde yerlerin, eşyaların ve insanların enerji alanına duyarlıdır ![]() ![]() Kendimizi iyi hissettiğimiz belirli evleri severken, kötü hissettiğimiz evlerden kaçınırız ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlığımızı, sinir sistemimizi olabildiğince korumak ve güçlendirmek için enerjinin doğası hakkında bilgilenmek gerekir ![]() ![]() ![]() Tüm spritüel uygulamalarda ve tüm enerji çalışmalarında olduğu gibi psişik korunmayı öğrenmek için de düzenli ve disiplinli bir çalışmayı belli bir süre yapmak gerekir ![]() Geçmişte pek çok topluluğun, ortamın enerjilerini değiştirme ve ruhsal koruma sanatını bilen ve uygulayan uzmanları vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Psişik korunma teknikleri şu durumlar için uygulanabilir ![]() • rahatsız edici ve gözümüzü korkutucu durumlarda kendimizi koruma • enerjileri ve tavırlarıyla bizi etkileyen insanlara ve güçlü kişiliklere karşı kendimizi koruma • dışsal müdahalelere karşı enerji alanımızı koruma • evimizi ve iş yerimizi temizleme • kavgadan veya konuklardan ya da hoş olmayan bir durumdan sonra, ortamdaki tesirleri temizleme • bir cismi veya ortamı sevgi dolu bir titreşimle yükleme • içsel hallerimizi dış tesirlerden minimum düzeyde etkilenecek bir sakinliğe ulaştırma |
![]() |
![]() |
|