Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etkilerden, korunma, negatif

Negatif Etkilerden Korunma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Negatif Etkilerden Korunma

Öncelikle halk arasında büyü, nazar olarak adlandırılan etkilerin ne olduğunu düşünelim
Büyü, bir kişinin başka kişilere yada olaylara bazen çeşitli eşyalarda kullanarak etkileri altına almalarıdır
Nazar ise bilerek yada bilmeyerek bir insana yada olaya hasetlenmek olarak anlatılır Böyle etkilerin bizim enerji alanımız içinde olup olmadığını çoğu kez merak ederiz Hatta bunun için medyumlar, falcılar devreye girer

Aslında olup olmadığını araştırmaktan çok, önemli olan sizin zihinsel olarak nasıl bir vibrasyon içinde olduğunuzdur Enerji düzeyiniz yükseldikçe böyle etkilerin size ulaşması hemen hemen imkansız hale gelir Çünkü içsel olarak oluşturduğunuz pozitif enerji seviyesi manyetik alanlarınıza maksimum koruma sağlar Bunu sağlamak o kadar da kolaymı? Dediğinizi duyar gibi oluyorum Bu yaşam şartlarında gerçektende kolay görünmese bile hayatımızdaki her şeyin alışkanlıklarla şekil kazandığı da çok net bir gerçek…
Elektromanyetik enerji alanlarımızla bize ulaşan bu vibrasyonların etkilerini hiç üstümüzde barındırmadan akıp gitmesini sağlayabilmek için ;
“Mavi Işık enerjisiyle tüm haset, fesat, büyü, nazar vb… negatif duygulara karşı kendimi bütünün hayrına korunma altına alıyorum ve kapatıyorum” Cümlesiyle kendinizi mavi bir ışık kürenin İçinde düşünmeye çalışın Aynı mavi korunma kalkanını evinize istediğiniz her yere, her kişiye rahatlıkla uygulayabilirsiniz
Her türlü negatif enerjiden arınabilmek için suyun temizleyici gücü inanılmazdır “Beyaz veya mavi renkli cam bir kaseye akmakta olan musluktan “olmuş yada oluşabilecek tüm negatifleri,(nazar, haset, fesat, büyü vb olumsuzluklar gibi her şeyi zihninizden geçirin) bu suyla nötrlüyorum” diye düşünerek su doldurun

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com