![]() |
Alerji Ve Türü Enfeksiyonlara Şifa 1-2-3***12 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alerji Ve Türü Enfeksiyonlara Şifa 1-2-3***12![]() ![]() ENERJİSEL ŞİFA ÇALIŞMAMIZ ALERJİ TÜRÜ VE ENFEKSİYONLARA YÖNELİKTİR Bedenleriniz üzerinde sizlere zarar veren Alerji rahatsızlığının bağışıklık sisteminizin dengesizliğinden meydana geldiğini biliyorsunuzdur, tıp tedavi şeklinde bağışıklık sistemi çalışması gerektiğinin çok altında olduğu zaman bu tür rahatsızlıklar ortaya çıkabildiğine değiniyor nasılki çakra dediğimiz vücut sistem mekanizması dengesizse bağışıklık sistemide çakralar mevcutunda bedeninizde dengesizliği dengelenebilir ve bedeninizdeki bu alerji sorunları tedavi edilebilir bir hal alır dengesizliğine terazi olacak bağışıklık sisteminizi dengelendirmek için özel geliştirilmiş enerjisel şifa tedavi işlemimizi sizinle buluşturuyoruz söz konusu şifa çalışmamız alerji türlerinin mikropların kırılmasında beden enerjisi kuvvetlendirilerek çakraların sorunsuz şifalandırılmasına odaklı 30 dakikalık bir enerjisel tedavi işlemidir uzun periyotlarla şifaya katılan rahatsız kişilerin çalışmaları Sabırla devam etmeleri sonucu hayırlara ermesini murad ediyoruz çalışma için gerekli bilgiler ŞİFAYA KATILMAK İÇİN GEREKLİ BİLGİLER: Anne adı: ÖRN : MELİHA Baba adı: ÖRN : MUSTAFA Adsoyad: ÖRN: SEYHAN AKIŞIK Doğumyeri: ÖRN : KASTAMONU Seanslarımız için merih34 ve aussie Enerji terapistlerimize gerekli bilgileri özel mesaj yoluyla iletmeniz gereklidir ![]() ![]() ![]() GENEL BİLGİLENDİRME Alerji türü ve enfeksiyonlara söz konulu şifalandırmamızda Katılımcılarımızdan küçük büyük bireylerimiz arasındaki şifa çalışmasına katılabilecek kişi yaş çizelgesi; 05 Yaş grubu ve yukarısı bireyler, 65 -66 yaşında olan olgun bireylerimiz için çalışmamıza katılmaları sakıncalı değildir yalnız Hamile bayanlar için sakıncalı olmakla birlikte çocuğun anne karnındaki gelişimine engel olmamak ve ehemmiyetliği açısından lütfen dikkat edelim ![]() ÇALIŞMA SAATİMİZ Alerji türü ve Enfeksiyonlara Şifa söz konulu programımız bundan sonra Her cuma akşamı 23:00'dan 23:30'a kadar olan süreçte işleyecektir şimdiden hayır ve şifalar olsun dileriz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alerji Ve Türü Enfeksiyonlara Şifa 1-2-3***12Alerji ve Türü Enfeksiyonlara Şifa 1 ![]() ![]() ENERJİSEL ŞİFA ÇALIŞMAMIZ ALERJİ TÜRÜ VE ENFEKSİYONLARA YÖNELİKTİR Bedenleriniz üzerinde sizlere zarar veren Alerji rahatsızlığının bağışıklık sisteminizin dengesizliğinden meydana geldiğini biliyorsunuzdur, tıp tedavi şeklinde bağışıklık sistemi çalışması gerektiğinin çok altında olduğu zaman bu tür rahatsızlıklar ortaya çıkabildiğine değiniyor nasılki çakra dediğimiz vücut sistem mekanizması dengesizse bağışıklık sistemide çakralar mevcutunda bedeninizde dengesizliği dengelenebilir ve bedeninizdeki bu alerji sorunları tedavi edilebilir bir hal alır dengesizliğine terazi olacak bağışıklık sisteminizi dengelendirmek için özel geliştirilmiş enerjisel şifa tedavi işlemimizi sizinle buluşturuyoruz söz konusu şifa çalışmamız alerji türlerinin mikropların kırılmasında beden enerjisi kuvvetlendirilerek çakraların sorunsuz şifalandırılmasına odaklı 30 dakikalık bir enerjisel tedavi işlemidir uzun periyotlarla şifaya katılan rahatsız kişilerin çalışmaları Sabırla devam etmeleri sonucu hayırlara ermesini murad ediyoruz çalışma için gerekli bilgiler ŞİFAYA KATILMAK İÇİN GEREKLİ BİLGİLER: Anne adı: ÖRN : MELİHA Baba adı: ÖRN : MUSTAFA Adsoyad: ÖRN: SEYHAN AKIŞIK Doğumyeri: ÖRN : KASTAMONU Seanslarımız için merih34 ve bana (aussie) Enerji terapistlerimize gerekli bilgileri özel mesaj yoluyla iletmeniz gereklidir ![]() ![]() ![]() UYARI : ŞİFA ÇALIŞMAMIZIN SAATİ VE GÜNÜ BELİRLENECEKTİR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alerji Ve Türü Enfeksiyonlara Şifa 1-2-3***12![]() Öyle bir hayat yaşıyorum ki cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de bazıları seyrederken hayatı en önden kendime bir sahne buldum oynadım Öyle bir rol vermişler ki okudum okudum anlamadım kendi kendime konuştum bazen evimde hem kızdım hem güldüm halime sonra dedim ki 'söz ver kendine denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan, anladım Unutmayın zaman hiç kimseyi beklemez ![]() Güzel Mutlu Bir Hafta Sonu Geçirmeniz Dileğiyle ![]() ![]() ![]() akzennun |
![]() |
![]() |
|