Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alerji, enfeksiyonlara, türü, şifa

Alerji Ve Türü Enfeksiyonlara Şifa 1-2-3***12

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ENERJİSEL ŞİFA ÇALIŞMAMIZ ALERJİ TÜRÜ VE ENFEKSİYONLARA YÖNELİKTİR

Bedenleriniz üzerinde sizlere zarar veren Alerji rahatsızlığının bağışıklık sisteminizin dengesizliğinden meydana geldiğini biliyorsunuzdur, tıp tedavi şeklinde bağışıklık sistemi çalışması gerektiğinin çok altında olduğu zaman bu tür rahatsızlıklar ortaya çıkabildiğine değiniyor nasılki çakra dediğimiz vücut sistem mekanizması dengesizse bağışıklık sistemide çakralar mevcutunda bedeninizde dengesizliği dengelenebilir ve bedeninizdeki bu alerji sorunları tedavi edilebilir bir hal alır dengesizliğine terazi olacak bağışıklık sisteminizi dengelendirmek için özel geliştirilmiş enerjisel şifa tedavi işlemimizi sizinle buluşturuyoruz söz konusu şifa çalışmamız alerji türlerinin mikropların kırılmasında beden enerjisi kuvvetlendirilerek çakraların sorunsuz şifalandırılmasına odaklı 30 dakikalık bir enerjisel tedavi işlemidir uzun periyotlarla şifaya katılan rahatsız kişilerin çalışmaları Sabırla devam etmeleri sonucu hayırlara ermesini murad ediyoruz çalışma için gerekli bilgiler

ŞİFAYA KATILMAK İÇİN GEREKLİ BİLGİLER:

Anne adı: ÖRN : MELİHA
Baba adı: ÖRN : MUSTAFA
Adsoyad: ÖRN: SEYHAN AKIŞIK
Doğumyeri: ÖRN : KASTAMONU

Seanslarımız için merih34 ve aussie Enerji terapistlerimize gerekli bilgileri özel mesaj yoluyla iletmeniz gereklidir

GENEL BİLGİLENDİRME

Alerji türü ve enfeksiyonlara söz konulu şifalandırmamızda Katılımcılarımızdan küçük büyük bireylerimiz arasındaki şifa çalışmasına katılabilecek kişi yaş çizelgesi;

05 Yaş grubu ve yukarısı bireyler,
65 -66 yaşında olan olgun bireylerimiz için çalışmamıza katılmaları sakıncalı değildir yalnız Hamile bayanlar için sakıncalı olmakla birlikte çocuğun anne karnındaki gelişimine engel olmamak ve ehemmiyetliği açısından lütfen dikkat edelim

ÇALIŞMA SAATİMİZ

Alerji türü ve Enfeksiyonlara Şifa söz konulu programımız bundan sonra Her cuma akşamı 23:00'dan 23:30'a kadar olan süreçte işleyecektir şimdiden hayır ve şifalar olsun dileriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alerji ve Türü Enfeksiyonlara Şifa 1

ENERJİSEL ŞİFA ÇALIŞMAMIZ ALERJİ TÜRÜ VE ENFEKSİYONLARA YÖNELİKTİR

Bedenleriniz üzerinde sizlere zarar veren Alerji rahatsızlığının bağışıklık sisteminizin dengesizliğinden meydana geldiğini biliyorsunuzdur, tıp tedavi şeklinde bağışıklık sistemi çalışması gerektiğinin çok altında olduğu zaman bu tür rahatsızlıklar ortaya çıkabildiğine değiniyor nasılki çakra dediğimiz vücut sistem mekanizması dengesizse bağışıklık sistemide çakralar mevcutunda bedeninizde dengesizliği dengelenebilir ve bedeninizdeki bu alerji sorunları tedavi edilebilir bir hal alır dengesizliğine terazi olacak bağışıklık sisteminizi dengelendirmek için özel geliştirilmiş enerjisel şifa tedavi işlemimizi sizinle buluşturuyoruz söz konusu şifa çalışmamız alerji türlerinin mikropların kırılmasında beden enerjisi kuvvetlendirilerek çakraların sorunsuz şifalandırılmasına odaklı 30 dakikalık bir enerjisel tedavi işlemidir uzun periyotlarla şifaya katılan rahatsız kişilerin çalışmaları Sabırla devam etmeleri sonucu hayırlara ermesini murad ediyoruz çalışma için gerekli bilgiler

ŞİFAYA KATILMAK İÇİN GEREKLİ BİLGİLER:

Anne adı: ÖRN : MELİHA
Baba adı: ÖRN : MUSTAFA
Adsoyad: ÖRN: SEYHAN AKIŞIK
Doğumyeri: ÖRN : KASTAMONU

Seanslarımız için merih34 ve bana (aussie) Enerji terapistlerimize gerekli bilgileri özel mesaj yoluyla iletmeniz gereklidir

UYARI : ŞİFA ÇALIŞMAMIZIN SAATİ VE GÜNÜ BELİRLENECEKTİR (AKZENNUN)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Öyle bir hayat yaşıyorum ki
cenneti de gördüm cehennemi de
Öyle bir aşk yaşadım ki
tutkuyu da gördüm pes etmeyi de
bazıları seyrederken hayatı en önden
kendime bir sahne buldum oynadım
Öyle bir rol vermişler ki
okudum okudum anlamadım
kendi kendime konuştum bazen evimde
hem kızdım hem güldüm halime
sonra dedim ki 'söz ver kendine
denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin
sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin
uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin
korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin
Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım
Öyle çok değerliymiş ki zaman
hep acele etmem bundan, anladım Unutmayın zaman hiç kimseyi beklemez

Güzel Mutlu Bir Hafta Sonu Geçirmeniz Dileğiyle

akzennun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com