Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakım, sac, tavsiyedir, vitaminlerle, yağı, zenginleştirilmiş

Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Saç Bakım Yağı (Tavsiyedir)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Saç Bakım Yağı (Tavsiyedir)

*1 şişe (tatlı) badem yağı

*1 şişe ceviz yağı

*1 şişe fındık yağı

* şişe avokado yağı

*1 şişe susam yağı

*1 şişe badem yağı

*1 şişe hindistancevizi yağı

*1 şişe zeytin yağı

*1 şişe yer fıstığı yağı

*1 şişe çörekotu yağı

tüm bu yağları küçük bir pet şişeye boşaltıp, ardından içine 10 adet bemiks kompapül ve 20 adet evigen ampül kırıyorsunuz

haftada en az 3 kere duştan önce saçlarınıza friksiyon şeklinde sürüp en az 3 saat bekliyorsunuzve buna 3 ay devam ediyorsunuz saçlarınızın ne kadar hızlı uzadığına siz bile inanamayacaksınızsaçınıza uygun besleyici bir şampuan yada benim kişisel tavsiyem BITTIM sabunu kullanarak, dökülmelere son verebilirsiniz

bi de her qün 1 bardak portakal suyunun içine 1 kaşık pekmez tavsiye ederim çünkü C vitamini, DEMİR emilimini arttırır fakat bunu kalsiyumla birlikte almayın bi de mümkünse haftada 3 qün kahvaltıda yumurta yemenizi öneririm

ben daha öncede saç bakımıyla ilqili bir konu açmıştım

ben aylardır belki 1 yıl olmuştur hiç bırakmadan kullandım bu bakım yağlarını, ve inanılmaz uzadı saçlarım şuan belimdeve yumuşacık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com